1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Yunus Timi kuruldu

Van’da Yunus Timi kuruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Van Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motosikletli Polis Timler Amirliği Yunus Timi ekipleri göreve başladı.
Van’da başta asayiş ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, meydana gelen olaylara en kısa sürede müdahale edilmesi ve şüpheli şahısların yakalanmasında etkin şekilde mücadele edilmesi amacıyla Motosikletli Polis Timler Amirliği kuruldu.
Yunus Ekipleri, Van İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen törende dualarla görevlerine başladı.
Törende açıklama yapan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, 6 motosiklet ve 21 personelin Yunus Ekibi olarak görev yapacağını söyledi.
Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde ekiplerin motosikletlerle aktif görev üstleneceğini anlatan Bilmez, şunları kaydetti:
“Yunus ekiplerimiz yaz sezonunda sahil bölgesinde görev yapacaklar. Zamanla hem motosiklet hem de personel sayısı artacak. Allah arkadaşlarımızı kazadan ve beladan muhafaza eylesin. Bu ekipler kentin güvenliğine ek olarak bir güzellik katacak. Vatandaşın refahı, huzuru, asayişi ve trafikteki güvenliğini bir üst seviyeye çıkaracaktır.”
Programa,Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Lütfü Boyalı ve emniyet personeli katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Yunus Timi kuruldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir