1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Saray İlçesi’ne yeni yatırımlar

Saray İlçesi’ne yeni yatırımlar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Saray İlçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi, bir takım incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde Saray İlçesi’ne giden Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ilk olarak mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Saray Belediyesi Kültür Evi’nde muhtarlarla bir araya gelen Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ilk olarak Saray İlçe Kaymakamı Yunus Ataman’dan Saray İlçe merkezinde yapılan çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Muhtarlığın önemine dikkat çeken Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, muhtarların yaptıkları görevin devlet nezdinde önemli olduğunu söyledi.

Aşı konusuna vurgu yapan Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, şunları kaydetti:

“Muhtarlarımız mahalle sakinlerini aşı olmaları hususunda ikna etmelidir. Bu süreci olabildiğince en az hasarla atlatmamız lazım. Biz her konuda muhtarları önemseyip ilimizin gelişimi için muhtarla işbirliği içinde çalışıyoruz. Muhtarlar, devletin mahalledeki gözü, kulağı konumundadır. Dolaysıyla muhtar kamu kurumlarıyla vatandaş arasında köprü olmak zorundadır. Sizlerin dile getirdiği sorunları, arkadaşlarımız not alacaklar ve takip edecekler. İnşallah hep beraber tüm sorunlarımızı halledip güzel bir Van için sizlerin de gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar, mahallelerindeki sorunları dile getirerek, çözümü konusunda isteklerde bulundu.

Taleplerin dinlenip, not alandığı toplantıya Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ’in yanı sıra, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, Abdulahat Arvas, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Saray Kaymakamı Yunus Ataman, Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, DSİ Bölge Müdürü Ayhan Şahna genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

Daha sonra Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindekiler ilçede inşaatları devam eden Saray Belediyesi Sosyal Tesisi, Büyükşehir Belediye İlçe İtfaiye Binası, Saray İlçe Halk Kütüphanesi, yapımı devam eden Saray Belediyesi’nin iş yerlerinin inşaatı ile VASKİ’nin su deposunda incelemelerde bulundu.

Ardından Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ile beraberindekiler Saray Merkez Cami ile Küçük Sanayi Sitesi temel atma törenlerine katıldı.

Yapılacak her iki yapının ilçe için önemli olduğunu, ihtiyaca cevap vereceğini ifade eden Vali Bilmez, yapıların ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son olarak Saray Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, poliklinikleri gezerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Doktorlarla da bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Vali Mehmet Emin Bilmez, ilçe ziyaretini tamamladı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Saray İlçesi’ne yeni yatırımlar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir