1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da trafik kazası

Van’da trafik kazası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece Van’da İpekyolu Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası sonucunda 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 00:45 civarında İpekyolu Caddesi Havaalanı Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, olayda 3 kişi yaralandı.

Edremit istikametinden şehir merkezine doğru seyir halindeyken bilinmeyen bir sebeple sürücünün kontrolünü kaybederek refüje çarpmış ve takla atmıştır. Kazayı gören vatandaşlar hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber vermiştir. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, ikinci bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemlerini aldı.

Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Tuşba Grup Amirliği ekipleri ile Van Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, bir aracın ters dönmesi sonucunda sıkışan üç yaralıyı kurtardı. Yaralılar, 112 Acil sağlık ekiplerine teslim edilerek Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazaya karışan araç ise çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da trafik kazası
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin