1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van ESOB’tan Milli Dayanışma Kampanyasına destek

Van ESOB’tan Milli Dayanışma Kampanyasına destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(Van ESOB) Van Esnaf ve Odalar Birliği Başkanlığı , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek için 200 koli gıda yardımını Valilik bünyesinde bulunan Vefa grubuna teslim etti.

Gıda yardımını yapan ESOB Başkanı İsa Berge Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez’i ziyaret ederek bilgi verdi.  Yapılan yardımın önemli ve çok anlamlı olduğunu belirten Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan kampanyanın önemine dikkat çekerek, günün dayanışma günü olduğunu söyledi.

Acıların paylaştıkça azaldığına dikkat çeken Vali Bilmez, “Acılar bizi birleştirmeli, bir araya getirmeli tarih boyunca hep öyle olmuştur. Afetlerde millet olarak el ele vermişiz, bir olmuşuz. Acılar paylaştıkça azalır. Sevgiler paylaştıkça artar.  Virüsten dolayı işini kaybeden, ekonomik sıkıntı yaşayana durumu iyi olan her vatandaşımız kendi çapında katkı sunuyor. Van esnafımız da bugün Valiliğimiz bünyesindeki vefa grubuna 200 koli gıda teslim ettiler. Bunun için esnafımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar önemli bir destekte bulundular. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaştıracağız” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı İsa Berge ise “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına birliğe bağlı 19 oda ile destek verdiğini belirterek, bu zor günleri el birliğiyle atlatacağını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van ESOB’tan Milli Dayanışma Kampanyasına destek
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin