1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Tiktok favorilere eklediklerimi bulma

Tiktok favorilere eklediklerimi bulma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiktok favorilere eklediklerimi bulma. Tik tok hesabında videoları favorilere ekledikten sonra o videoları nereden bulacağınıza birlikte bakacağız.

Dublaj ve düet videolarının artış göstermiş olduğu tik tok uygulamasında kitle artıkça videolarda çoğalmaktadır. Tabi buna bağlı olarak fenomen olan kişi sayısında da gözle görülür artışın olduğunu söylemek mümkündür. Keşfet bölümünde önünüze gelen videoları beğenmediğiniz taktirde o videoyu tekrar bulmak mümkün olmamaktadır. Çok beğendiğimiz bir video olunca da bu videonun üzerine gelerek uzunca basmanız halinde favorilerime ekle diyerek favori videolarınız arasına ekleyebilirsiniz. İnstagram uygulamasında da kaydedilenler bölümü vardır. Beğenilen bir gönderiyi kaydedilene ekledikten sonra o gönderiyi kolay şekilde bulabilmeniz mümkün olmaktadır. Ancak tik tok hesabında favoriye eklenen bir içeriğin nereye kaydedildiği merak edilen konulardan birisidir. Favoriye eklediğiniz gönderileri bulabilmek için girmeniz gereken alanları sizlerle paylaşımı sağlayacağız.

Tik tok favorilere eklediklerimi bulma

Tik tok favori videolarım nerede, tik tok favoriye eklediklerimi bulamıyorum, tik tok favorilerimi göremiyorum, tik tok favoriye eklenenler nereye gidiyor, tik tok favoriye eklenen videolarımı bulamıyorum, tik tok favori videoları gözükmüyor. Videonun üzerine geldikten sonra favorilerime ekle ya da ilgilenmiyorum diyerek o videoyu beğendiğiniz ya da beğenmediğinizi ayarlamak sizin elinizdedir.

Tik tok favorilerim nerede

Tik tok henüz yeni bir uygulama olmasından kaynaklı çoğu ayarları yapıyor olmamıza rağmen hangi alana girişlerin sağlandığı ne yazık ki bilinememektedir. Favorilerin tamamını görebilmeniz için öncelikle hesabınıza erişim gerçekleştiriyoruz.

Profil alanına geldikten sonra Profilini düzenle yazısının sağında bulunan sekmeye tıkladığınızda favorilerim alanına gelmiş olacaksınız. Tik tok hesabında etiketi, videoyu ya da buna bağlı neyi favoriye eklediyseniz bunların tamamını göreceğiniz ekran gelecektir.

Gelen ekranda herhangi bir içerik yoksa bu durumda siz hiçbir bağlantıyı favorilere eklememiş olabilirsiniz. Tik tok favorilere eklediklerimi bulma ayarlarıyla alakalı merak ettiğiniz ya da sormak istediğiniz farklı bir konu varsa bize bunu yorum kısmından iletmeniz yeterli olacaktır.

Tik tok hesaplarınızda yaşanan farklı sorunları ilettikçe bizler de o konularla alakalı araştırmaları yaparak konuların çözüm sağlanması için sizlere bilgilendirmesi ileteceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tiktok favorilere eklediklerimi bulma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin