Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Bölge
  4. »
  5. Sınava Hazırlık İçin Ücretsiz Kurs

Sınava Hazırlık İçin Ücretsiz Kurs

Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen bu eğitim etkinliğinde ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık için kurs verilmektedir.

Van Haber Van Haber - - 2 dk okuma süresi
14 0

Haliliye Belediyesi tarafından yürütülen sınava hazırlık için ücretsiz kurs eğitim etkinliğinde üniversiteye hazırlık kursu verilmektedir.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafınca başlatılan bu güzel adımla öğrenciler geleceğe adım adım yaklaştırılıyor. Bu kurs tüm dallarda uzman eğitim kadrosuyla başlanan bu etkinlik Bahçelievler bölgesinde, gençlerin eğitim ve kültürel amaçlı kullanacağı Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi binasında sunuluyor.  Bu etkinliğin çevre belediye ve illere örnek teşkil etmesi ümidiyle başlanan bu programda kadro her branşta hizmet vermektedir.

TYT ve AYT üniversite sınavlarına eşit ağırlık, sözel, sayısal programları altında matematik, geometri, fizik, kimya, biyoloji, tarih, coğrafya, felsefe, edebiyat ve Türkçe dersleri verilmektedir. Katılımın bir hayli fazla olması bu programda emeği geçen herkesi mutlu etmiştir.

Öğrenciler bu güzel ve rahat ortamda onlara bu imkanı sunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a şükranlarını sundu. Aile yanında gibi derslere katılıp, kütüphanemizde sıcak ortamda ders çalıştıklarını belirten hazırlık öğrencileri bu programdan bir hayli memnun.

Bu kurs merkezlerinde ders saatleri ise şöyle:

  • Hafta içi her gün sabah 9:00’da başlayıp akşam 18:00’da son buluyor.
  • Haftanın her günü etüt odalarında ders çalışma ve soru çözüm imkanları da bulunmaktadır.
  • Belirli aralıklarla deneme sınavları yapılıp öğrencilerin seviyeleri belirleniyor.

Kurs Yapılan İlçe
Haliliye İlçesi, Şanlıurfa ilinin bir ilçesidir. 12 Kasım 2012’de TBMM’de kabul edilen 6360 sayılı kanun ile Şanlıurfa merkez ilçesinin ikiye bölünmesi sonucu ilçe olmuştur. Haliliye’nin nüfusu 2016 yılına göre 369 bin 82’dir.

Haliliye İlçe Belediyesine bağlı 32 merkez, 137 de kırsal mahalle bulunmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir