1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. Tramer Kaydı Nedir? Tramer Kaydı Nasıl Sorgulanır?

Tramer Kaydı Nedir? Tramer Kaydı Nasıl Sorgulanır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tramer kaydı nedir? Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi’nin kısaltmasıdır. Burada, sigorta bilgi ve gözetim kaydı tutulmaktadır. Kişiler diledikleri zaman bu sistem üzerinden araç ile ilgili işlenmiş kayıtlara ulaşabilirler.

Tramer sorgulaması ile araçta hasar kaydı sorgulama & bilgi ve gözetim yapılır. Mağdur bilgileri, trafik poliçesi, kasko poliçe sorgulanır. Kaza sorgulaması ile kaza tespit tutanağı sonrası kusur oranlarını sorgulanır.

Uygulama ile herhangi bir araca, sigorta şirketinin yaptığı sigorta bilgilerini görüntüleyebilir, aracın hasar durumunu öğrenebilir, varsa kaza geçmişini takip edebilirsiniz.

Hayat sizi beklenmedik durumlarla karşılaştırabilir. Bu sebeple hem kendinizi hem sevdiklerinizi güvence altına alacak bir sigorta şirketinin yaptığı sigortalar büyük önem taşıyor.

Tramer Nasıl Sorgulanır?

Tramer poliçe sorgulama nereden yapılır?

Sorgulama işlemleri ücretsiz olarak internet sitesinde yapabilirsiniz. Poliçe sorgulama için istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak sisteme girmeniz yeterli.

Tramer sorgulama SMS

Cep telefonundan tramer sorgulama kısa mesaj ile çok kolay. Cep telefonunuz aracılığıyla SMS ile tramerden hasar kaydı sorgulaması yapabilirsiniz. Bunun için aracın şasi bilgisini ya da aracın plakasını 5664’e SMS olarak göndermeniz yeterlidir.

Trafik Sigortaları Bilgi Merkezi üzerinden araştırabileceğiniz bir diğer konu tramerden hasar kaydı sorgulamadır. Bu sorgulama ile araç sahibi olmak isteyen kişiler, aracın kaza geçirip geçirmediği ve hasar durumu hakkında bilgileri kolaylıkla öğrenebilirler. Bunun için araca ait plaka bilgisi, şasi bilgisi, motor no ve vergi kimlik no bilgisini eksiksiz ve doğru girdiğinizden emin olun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tramer Kaydı Nedir? Tramer Kaydı Nasıl Sorgulanır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin