1. Haberler
  2. Bölge
  3. Tatvan’da, Kış Mevsimi Öncesi Asfalt Kaplama Çalışmaları Devam Ediyor.

Tatvan’da, Kış Mevsimi Öncesi Asfalt Kaplama Çalışmaları Devam Ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hızlı bir tempoda aynı anda bir çok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Tatvan Belediyesi, kış mevsimi öncesi asfalt kaplama ve kilit parke yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kış mevsimi öncesinde Bahçelievler, Dumlupınar, Aydınlar, Hidayet ve Fatih mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi’ne dikey uzanan sokaklarda sıcak asfalt serimi için zemin hazırlama çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Cadde ve sokaklarımızda kış mevsimi öncesinde çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bilindiği gibi aynı anda bir çok Mahallemizde yol yapım çalışmamız var. Hiç bir ayrım yapmadan tüm sokaklarımızı yeniliyoruz. Şuanda altyapı çalışmalarımızı tamamladığımız dikey uzanan sokaklarımızda asfalt çalışmalarına bugün itibari ile başladık. Kısa sürede hizmete tekrar açacağız bu yolları. İnşallah sezon sonuna kadar imkanlarımız doğrultusunda büyük oranda yollarımızı tamamlamış olacağız. Tatvan’ımızın hakkettiği güzelliğe kavuşmasına az kaldı.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatvan’da, Kış Mevsimi Öncesi Asfalt Kaplama Çalışmaları Devam Ediyor.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin