1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum

Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum. Tik tok uygulamasında kullanılmaya başlanan batman ve diğer lensler popüler olduğu için bunlara ulaşımı konu aldık.

Durum özelliğine öncülük etmiş olan Snapchat uygulaması daha sonrasında diğer platformlara getirilen hikaye özellikleriyle birlikte eski popülerliğini kaybetmiştir. Fakat genç neslin hala daha en çok giriş yaptığı uygulamalardan birisidir. Şimdilerde ise tik tok uygulaması hızlı şekilde telefonlara indirilmektedir. Tabi bir uygulama çok indirilip çok konuşulunca da uygulama da yapılan her şey popüler olmaktadır. Thanos twerk efekti şuanda tik tok uygulamasında en sık kullanılan efektlerden birisidir. Onun yanında batman efektinin de eklendiğini söyleyebiliriz. Tamamen video uygulaması olan platformda paylaşılan video içeriklerine eklenen bu efektler belli bir alandan sonra göze oldukça hoş gelmektedir. Daha öncesinde hazırlanan yazımızda snapchat uygulamasında thanos twerkin nerede olduğunu ve tik tok uygulamasında kullanımının nasıl sağlanacağını paylaşmıştık. Bu yazımız da ise batman efektinin tik tok uygulaması içerisinde kullanımı için nelerin gerekli olduğunu inceleyeceğiz.

Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum

Snapchat batman efekti bende yok, snapchat batman efekti çıkmıyor, snapchat batman efekti görünmüyor, snapchat batman efekti gelmiyor, snapchat batman efekti nerede, snapchat batman efektini bulmak için nereye girmem gerekiyor. Son zamanlarda içerisinde bulundurduğu lenslerden dolayı oldukça fazla indirilen snapchat ister istemez kişilerinde dikkatini çekmiştir. Daha öncesinde hiç kullanmayan sadece bu lens için telefonlarına indirilen kişilerin uygulama da araştırmaya gittiğini de belirtebiliriz.

Snapchat batman göremiyorum

Snapchat ile ilgili merak ettiğiniz ne varsa web sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Ancak şimdi asıl konumuz snapchat platformunda Batman efektini bulup kullanımın gerçekleştirilmesinin nereden olduğunu bulmak için bilgileri paylaşacağız.

Öncelikli olarak telefonunuza uygulamayı Play store ya da Apple Store alanından indiriyoruz.
Uygulama telefonunuza indikten sonra kayıt bilgilerinizi tamamlayıp sonrasında hesabımıza ulaşmış olacağız.Gelen ekranın sağ alt tarafında bulunan sekmeye tıklayarak daha sonra ise üst taraftaki Göz alt bölümüne Batman yazıyoruz.

Arama işlemlerinin ardından sayfanın altına doğru geldiğinizde seçeneklerin belirdiğini göreceksiniz.
Batman olanın değil Dancing Batman olanın yanındaki Lens butonuna tıklamanız halinde işlemler tamamlanacaktır.

Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum diyorsanız bu işlemlerden sonra problem yaşamamanız lazım. Sormak istediğiniz bir şey varsa bunu yorumdan iletebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Snapchat batman efekti nerede bulamıyorum
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin