1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. 10:10 Saatinin Anlamı

10:10 Saatinin Anlamı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10:10 Saatinin Anlamı: Yeni Bir Aşk Doğuyor! Saat 10.10 anlamına göre hayatının dönüm noktasında olduğunuz biri var. Hatta onun için tek sizsiniz diyebilirim. Hatta ilksiniz. Birinin ilki ve dönüm noktası olmak için ilk sevgilisi olmaya gerek yoktur. Bazen ilişkinizde daha önce hiç hissetmediğiniz şeyleri hissedebilirsiniz. İlk gerçek duygular, heyecanlar, kalbin pır pır atışı o insanın dönüm noktası olmak için yeterli sebeplerdir.

Gözleriniz saat 10:10’da dalıyor ise bu demek oluyor ki karşınızdaki insan sizin ona yaşattığınız duyguyu daha önce yaşamamış demektir. Gelecek planlarına başlanmış, ellerinizin buruştuğunu seneler sonra görmek istiyor demektir.

Saat 10:10 ve siz saate bakıp iç geçiriyorsanız bilin ki sizi sizden çok düşünen aynı kafa yapısına sahip olduğunuz bir sevgiliniz var. Bu da demek oluyor ki bu ilişkinin sonu ciddi gözüküyor.

Erkekler İçin Özel Saatlerin Anlamı

Partneriniz bir kadınsa onu tam anlamıyla kollarınızın altına almışsınız demektir. O sizin varlığınızı her saniye hissediyor demektir. Bu da çok güzel ve ileri derecede bir adım. Sizsiz bir saniye bile düşünemiyor. Hayatı her şeyi siz olmuşsunuz. Bir an olsun gözlerini sizden alamıyor.

Kadınlar İçin 10:10 Saatinin Anlamı

Partneriniz bir erkekse emin olabilirsiniz ki dünyada tek dişi sizsiniz sanıyor. O kadar duygularıyla saf bir şekilde size bağlı ki gözü sizden başkasını görmüyor. Her şey kontrolünüz altında. Bu ne kadar da anaç bir tavır değil mi? Ne kadar da şanslı partneriniz. Hayallerindeki ve rüyalarındaki tek kadın sizsiniz. Sayenizde hayat onun için tozpembe. Merak etme o da ne kadar şanslı olduğunun farkında. Aynen böyle devam et. Çok mutlu olacaksınız.

Şanslı olduğunuzu söylemiş miydim? Söylediysem de bir daha söyleyeyim. Çok şanslısın. Ciddi ilişki adımlarını tek tek sağlam basarak ilerlemek herkese nasip olmaz.

  • NOT : Aktardığımız bu içeriklerin hiçbir gerçekçiliği yoktur. Bir nevi fal gibi görebilirsiniz. Bu doğruluk payı ile bakarsanız daha uygun olacaktır.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
10:10 Saatinin Anlamı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin