1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Play store ebeveyn denetimi açma

Play store ebeveyn denetimi açma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Play store ebeveyn denetimi açma. Telefonunuzdan play store uygulamasındaki ebeveyn denetimini açmak için gerekenleri yazımızda sunacağız.

Android işletim sistemli cihazların mağaza alanı Google Play Store olarak işlem sağlanmaktadır. Program ya da uygulama indirmek istediğimizde bu alana girerek işlemlerimizi yapıyoruz. Ücretli ve ücretsiz istenilen tüm uygulamaları telefonunuzda indirimini sağlayabilirsiniz. Fakat bazen çocuğumuzdan kaynaklı uygulama indirmesin ya da şiddet içerikli uygulamalarda gezinti sağlamasın diye telefonumuzu vermeyebiliyoruz. Şiddet içeren oyunların indirilmemesi için ebeveyn denetimini aktif hale getirmeniz halinde artık içiniz rahat edebilir. Bu denetimin nasıl açılacağını ve açıldıktan sonra neler olacağını ise yazımızda dile getireceğiz. Play store uygulamasında ebeveyn denetimi açıksa eğer şiddet, argo ve buna benzer oyunların indirilmesi kısıtlanacaktır. Uygulamayı indirmeye çalıştığınızda ise karşınıza ebeveyn denetimleri bu uygulamanın indirilmesini kısıtlıyor şeklinde bir uyarı alacaksınız. Sadece bununla sınırlı olmamakla birlikte indirmeye çalıştığınız uygulamalar aynı özellikleri taşıyorsa play store alanında gözükmemeye başlayacaktır.

Play store ebeveyn denetimi açma

Google play ebeveyn denetimini etkinleştirme, play store ebeveyn denetimi nasıl açılır, play store ebeveyn denetimi nerede, play store ebeveyn denetimi görünmüyor, google play telefonumda ebeveyn denetimini bulamıyorum. Denetimleri sizin adınıza uygulamanın yapmasını istiyorsanız ebeveyn denetimini faal hale getirmek yeterli olacaktır.

Play store ebeveyn denetimini etkinleştirme

Google play store uygulamasından indirilen uygulamaların bazılarında, şiddet içerikli ya da buna benzer özellikler yer alabilmektedir. Tamamen kişiye bağlı olarak indirim yapılmaktadır. Örneğin Pubg oyunu bunların içerisine dahil edilmektedir.

  • Son dönemlerin en gözde uygulamalarından biri olan bu oyun yeni neslin en çok giriş sağladığı oyunlardan biridir.
  • Eğer siz çocuğunuzun bu oyunu ve buna benzer oyunları oynamasını istemiyorsanız play store alanından ebeveyn denetimini açmak yeterlidir.
  • İlk olarak Google play store uygulamasına giriş işlemi gerçekleştiriyoruz.
  • Arama bölümü kısmında bulunan üst üste çizgili kısma tıklayıp Ayarlar alanına geliyoruz.
  • Gelen ekranda Ebeveyn denetimleri: Kapalı ise burayı aktif hale getirmeniz halinde işlemler bitmiş olacaktır.
  • Sizden PİN isteyebilir ilgili PİN’i girmeniz halinde sorunsuz şekilde işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Play store ebeveyn denetimi açma ayarlarını yukarıdaki şekilde işleme koyabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir yer varsa bunu bize yorumdan iletebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Play store ebeveyn denetimi açma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin