1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Kendi Kendine Anksiyete Terapisi

Kendi Kendine Anksiyete Terapisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilinenlerin aksine anksiyete aslında hepimizin vücudunda bulunan doğal bir savunma mekanizmasıdır. Herhangi bir tehlike ya da heyecan durumlarına karşı vücuttaki hormonal değişiklikler ile bağlantılı bir şekilde vücut savunmasını tetikler. Anksiyete belirtileri aslında anksiyete krizleri olarak anılsa da bu durum doğal olarak karşılanmalı ve kontrol altına alınabileceği unutulmamalıdır.

İnsanlarda genel olarak bulunan anksiyetenin belli seviyeleri vardır. Toplumun yaklaşık %18’inde anskiyete semptomlarının artmasından dolayı bu durum hastalık boyutlarına gelmiştir. İnsanın hayat kalitesini düşüren bu anksiyete krizleri ya da anksiyete semptomları esasında kontrol altına alınabilmekte. Bunun için çeşitli terapiler yapılmaktadır. Bu tedavi yöntemleri arasında psikoterapik yaklaşım anksiyete için herkeste eşit ve kesin sonuç vermeyebilmektedir. Bunun temel sebebi anksiyete semptomlarına odaklanarak maruz bırakma yöntemi ile anksiyete tedavisi yapılmasının amaçlanmasıdır.

İleri seviye anksiyete krizlerine maruz kalan kişiler bu tedaviye güç yetiremeyebilir ve tedavi yarıda kalabilmektedir. Çoğu bilimsel çalışmalarda belirtildiği üzere anksiyete bozukluğunun tedavisi aslında kişinin kendisine bağlıdır. Bu yüzden bilim insanları ve uzman kişiler bu hastalığın tedavisinde ve kontrol altına alınmasında kişisel tedavinin oldukça önemli olduğunu vurgulamakta.

“Kendi kendine anksiyete terapisi” kitabımızda sizin için kişisel terapi olabilecek nitelikte bilgileri tek bir çatı altında topladık. Öncelikle anksiyetenin tam olarak ne olduğu, kimlerde nasıl seviyelerde ansksiyete krizleri meydana gelebildiği, anksiyete tedavisinin temel prensiplerinin neler olduğunu detaylıca öğretildikten sonra, çocukluğunuzdan yetişkinlik ve olgunluk seviyelerine kadar her konuda sizinle bire bir terapi yapıyormuşçasına akışkan bir dil ile yazılmış “Kendi kendine anksiyete terapisi” kitabımızla siz de kendi kendinize anksiyete terapisi yapabilirsiniz.

Bu yöntem ile “Kendi kendine anksiyete terapisi” kitabımız anksiyete iç yüzünü anlayabilecek ve size günlük hayatınızdan nelerden kaçınmanız nerelere yönelmeniz konusunda bir yol gösterici olacaktır. Sizi ikna etmek yerine size anksiyete konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlayan kitabımız sayesinde aynı zamanda çeşitli mental meditasyonlar ile ruh dinginliğini de ayrıca kazanabileceksiniz.

Ayrıca “Kendi kendine anksiyete terapisi” kitabımız temelde bilinçaltınıza yerleşmiş salt düşünce, olgu, görüş, inanış gibi onlarca konuda siz de farkındalığın oluşmasını sağlayarak bu konuların yaşadığımız dünyadaki yerini de daha iyi anlamanızda sizelere yardımcı olacaktır.

Anksiyete, dediğimiz gibi herkeste olabilen doğal bir savunmadır ancak anksiyete krizlerinin ileri seviyelere gelmesi hatalığa neden olur bu yüzden size uygun kişisel ve mental terapiler ile bu durumu rahatlıkla kontrol altına alabilirsiniz, bunun için “Kendi kendine anksiyete terapisi’’ kitabı sizin hemen yanı başınızda.

PLAY STORE : ÇOK YAKINDA…
APP STORE : ÇOK YAKINDA…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kendi Kendine Anksiyete Terapisi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin