Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Nasıl Yapılır ?
  4. »
  5. Google play ebeveyn denetimini kapatma

Google play ebeveyn denetimini kapatma

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
18 0

Google play ebeveyn denetimini kapatma. Play store üzerinden indirme işlemleri sırasında ebeveyn denetimi indirimi kısıtlıyor dememesi için yapılacakları anlatacağız.

Arkadaşlarımızla oturduğumuz sırada onların oynadığı bir oyunu anında siz de kendi telefonunuzda indirmek isteyebilirsiniz. İphone cihazlarındaki mağaza alanı Apple store iken android işletim sistemli telefonların mağazası ise Play store olarak herkes tarafından bilinmektedir. Sizlerin kullandığını telefonun işletim sistemi android ise bu durumda play store üzerinden indiriminizi sağlayabiliyorsunuz. Fakat bazı kullanıcılar indirmek istedikleri uygulamaları telefonlarına yüklemek istediklerinde ebeveyn denetimi bu uygulamayı indirmeyi kısıtlıyor şeklinde hata gelebilmektedir. Uyarının karşınıza çıkmasının tek nedeni google play alanında ebeveyn denetiminin etkinleştirilmesinden kaynaklıdır. Denetimin açık hale gelmesini siz yapmadıysanız kapalı konuma getirebilmeniz için hangi alandan işlem yapılacağına birlikte bakacağız.

Google play ebeveyn denetimini kapatma

Play store ebeveyn denetimi nasıl kapatılır, play store uygulamasında ebeveyn denetimi indirmeye izin vermiyor, play store ebeveyn denetimi devre dışı bırakma, google play ebeveyn denetimini nasıl iptal edebilirim. Google play store mağazasından bir uygulama ya da oyun indirmeye çalışıldığında ebeveyn denetimi indirimiyle alakalı sorun yaşarsanız kapalı hale getirilmesine beraber kontrol edeceğiz.

Ebeveyn denetimi indirmeyi kısıtlıyor

Evimizde kullanılan internetlere de çocuk profili tanımlayarak kısıtlamayı ISS tarafından sağlayabiliyorsunuz. Nitekim indirilen uygulamalar ya da indirilmiş olan yerden de bu kısıtlamayı kendiniz getirebilirsiniz.

Fakat bu bazen istemediğimiz bir işlem olabilmektedir. Google play store üzerinden ebeveyn denetimi kapalı konuma alabilmeniz adına ilk olarak mağaza alanına giriyoruz. Üst tarafta arama kısmının sağında yer alan üst üste çizgili bölüme tıklıyoruz.

Ayarlar kısmına girdikten sonra ebeveyn denetimleri: Açık ise burayı kapalı hale getirmeniz yeterlidir. Kapatma işlemleri esnasında sizde PİN ister o PİNİ girdikten sonra işlem ayarları bitecektir. Ayarlarla beraber Google play ebeveyn denetimini kapatma işlemleri çözümlenmiş olacaktır. Artık indirimleriniz sırada hata ile karşılaşmayacaksınız.

Yaşamış olduğunuz problem ile ilgili eğer söylediğimiz alandan işlemleri yaptıktan sonra problem devam ederse bunu bize yorumdan iletmeniz yeterlidir. Gerekli incelemeler sizin ilettiğiniz şekilde yapılarak geri arama yine yorum üzerinden sağlanacaktır.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir