1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. iPhone son silinenleri toplu kaldırma

iPhone son silinenleri toplu kaldırma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone son silinenleri toplu kaldırma. Sildiğiniz resimler telefonunuzda son silinenler alanında yeniden tutulmakta olduğu için bu alanı toplu silmeyi konu aldık.

İphone telefonlarında galeri alanında silinen bir resim tamamen ortadan kaybolmamaktadır. Resim otomatik olarak son silinenler adlı klasör dosyasının içerisine otomatik olarak gönderilmektedir. İphone telefonlarda var olan son silinler bazı kullanıcılar için oldukça önemlidir. Yanlışlıkla silinen resim sonrasında anında panik yaşayabilmekteyiz. Ancak iphone kullanıcıları böyle bir paniğin içerisine hiçbir zaman girmemektedir. Yani telefonunuzdan silinen resim ya da videonun yanlışlıkla silinsin ya da silinmesin otomatik olarak son silinenler alanına düşmektedir. Böylelikle kurtarmak istediğiniz resimlerin üzerine gelerek kurtarılmasını sağlayabilirsiniz. Fakat sildiğimiz resimlerin ve videoların bu alanda birikmesi belli bir zaman sonra tüm verilerin burada olmasını sağlamaktadır. Son silinenler klasöründeki tüm verilerin silinebilmesi için gereken ayarları işleme koyacağız.

İphone son silinenleri kaldırma

İphone son silinenler nerede, iphone son silinenleri temizleme, iphone son silinenleri kaldırma, iphone son silinenleri toplu silme, iphone son silinenlerdeki tüm verileri temizleme, iphone son silinenlerdeki her şeyi kaldırma. Siz galerinizdeki bir videoyu ya da resmi sildikten sonra son silinenlerle gelip buradan silmezseniz belli zamandan sonra son silinenler alanı da birikecektir. Ya da telefonunuzda hiçbir şekilde görülmesini istemediğiniz bir resmin bir anda son silinenler de çıkması sizi anlık paniğe sokabilir.

İphone son silinenler nerede

Daha öncesinde android telefon kullanan biriyseniz ve sonrasında iphone telefon kullanmaya başladıysanız eminim son silinenlerden sizin de haberiniz yoktur.

  • Silmiş olduğunuz resmin bu alanda ortaya çıkıyor olması ister istemez sizin de aklınızda soru işaretleri bırakacaktır.
  • Eminim buradaki resimleri hemen silmek için resimlerin üzerine gelerek tek tek silmeye çalışıyorsunuzdur.
  • Aslında böyle bir işlem sağlamanıza gerek yok.
  • Eğer son silinenler alanında kurtarmak istediğiniz bir resim yoksa sağ üst alanda bulunan ‘’Düzenle’’ butonuna tıklayıp alt kısımda tümünü temizle demeniz yeterlidir.

Kullandığınız iphone son silinenleri toplu kaldırma ayarlarını belirttiğimiz şekilde işleme koymanız halinde sorun çözümlenmiş ve artık son silinenlerdeki resimlerinde toplu şekilde kaldırılmasını öğrenmiş oldunuz. Varsa takıldığınız bir yer bize bunu yorum kısmından iletebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone son silinenleri toplu kaldırma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin