1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Duman’dan Tuşba Özel Eğitim Okulu’na Ziyaret

Kaymakam Duman’dan Tuşba Özel Eğitim Okulu’na Ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuşba Kaymakamı Furkan DUMAN, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Bakır BEDEVİOĞLU ile Tuşba Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve özel eğitim desteği alan öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle özel olarak ilgilenen Kaymakam DUMAN, öğretmenlerden öğrencileriyle ilgili bilgiler aldı. Ardından Özel Eğitim Öğretmeni Ramazan LÜLECİ’ nin üflediği ney eşliğinde, Özel Eğitim Öğrencisi  Mazlum DOĞAN’ ın söylediği ” Çanakkale Türküsü’ nü dinledi.

Özel eğitim öğretmenlerimizin kutsal bir iş yaptığını belirten Kaymakam Duman, “Özel eğitim öğretmenlerimiz, manevi olarak çok kutsal bir iş yapmaktalar. Yaptıkları işin zorluğunun ve öneminin farkındayız, öğretmenlerimizin özverili çalışmasını ve çocuklara sevgiyle yaklaşımlarını görüyoruz. Bu okulu diğer tüm okullardan farklı tutuyoruz. Okulumuza ve öğretmenlerimize her zaman destek olacağız. Özel eğitime gereksinimi olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklayacak ve onların hayatlarını daha rahat geçirmeleri için gerekli eğitimi sürdüreceğiz, bunu da öğretmenlerimiz sayesinde yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Duman’dan Tuşba Özel Eğitim Okulu’na Ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir