1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Erciş’te Sağlık Gecesi Düzenlendi

Erciş’te Sağlık Gecesi Düzenlendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Pandemi süreci başta olmak üzere yoğun çalışma temposunda büyük bir fedakarlık ve özveriyle çalışan sağlık çalışanları için Erciş Kaymakamlığı tarafından Sağlık Gecesi düzenlendi.
Erciş Şeker Fabrikası Sosyal Tesislerinde düzenlenen program akşam yemeği ile başladı. Programda yaptığı konuşmada Kovid-19 salgını sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür eden
Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, “Ülkemiz 11 Mart 2020 tarihinden bu yana Kovid-19 ile mücadele ediyor. Bu süreçte ülkemizde sağlık hizmetleri en üst seviyeye ulaştı. Sağlık çalışanlarımız hem normal sağlık hizmetlerini yürüttü hem de salgınla mücadelede fedakarca görev yaptı. Özveriyle görev yapan tüm sağlık emekçilerine teşekkür ediyor; hayatını kaybeden sağlık şehitlerimize de Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, tarafından ilçemizde başarıyla görev yapan sağlık çalışanlarına ‘Başarı Belgesi’ takdiminde bulunuldu.
Erciş Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Sağlık Gecesi programına Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu,’nun yanı sıra eşi Gülay Mehmetbeyoğlu, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, Ak Parti Erciş İlçe Başkanı İzzet Albayrak, MHP Erciş İlçe Başkanı Fatih Köroğlu, Erciş İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şahin Sarıkaya, Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Suat Altın, ilçemizdeki bazı kurum amirleri ile sağlık çalışanları katıldı.
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Erciş’te Sağlık Gecesi Düzenlendi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir