1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. iPhone geri alma özelliği nerede göremiyorum

iPhone geri alma özelliği nerede göremiyorum

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone geri alma özelliği nerede göremiyorum. Telefonumuzda birine önemli bir mesaj gönderirken yanlışlıkla sildiğimiz metni geri almak için çözüm haberimizde.

Teknoloji devi Apple firmasının üretimini gerçekleştirmiş olduğu iphone telefonlarına her güncelleme ile birlikte yeni bir özellik getirilmektedir. Telefonunuzu biraz karıştırdığınız da çoğu özelliğin hangi alanda olduğunu bulabilirsiniz. Telefonda istenilen her şey ayarlar alanında ya da farklı alanlarda sizlere gösterilmektedir. Günümüz çağında artık telefonla iletişimin önemi oldukça fazlalaşmıştır. Bazı kişiler ise bu iletişimi genelde yazı olarak sağlamaktadır. Yani telefonla aramak yerine karşı tarafa mesaj göndermek kendisini daha güvende hissettirmektedir. Yalnız bazen telefonumuzda bir metin yazarken ya da birine mesaj gönderimi sağlarken yanlışlıkla bilgiler silinmektedir. Bilgilerin yanlışlıkla silinmesi sonrasında üzüldüğünüz anlar olmaktadır. Metnin kopyalanmaması durumunda eminim mesajın geri gelmesi yada metin geri alınması için her şeyi yaparsınız. İphone bunu sizler için düşünerek geri alma özelliğini devreye koyulmasını da yine sizlere sunmaktadır.

iphone geri alma özelliği nerede göremiyorum
İphone geri alma nerede, iphone mesajı geri getirme, iphone silinen metni geri getirme, iphone silinen mesajı geri getirme, iphone metin geri gelir mi, iphone silinen metni geri almak istiyorum, iphone silinen metin nasıl geri gelir. Metnin geri gelebilmesi için telefonunuzdan yapmanız gereken bir ayar yok. Metin tekrardan silinmemiş haline geri gönderilebilmesi için telefonu sağa sola doğru sallamanız yeterli olacaktır.

iphone sildiğim mesajı geri getirme
Yapacağınız bu sallama sonrasında ekrana Geri al: Yazma yönünde uyarı bilgilendirmesi gelecektir. Gelen uyarı doğrultusunda Geri al demeniz yeterliliğini koruyacaktır. Yazmış olduğunu mesaj yine aynı şekilde tekrardan geri gelecektir.

İşlemlerin denemelerini sosyal medya uygulamalarındaki mesaj geri alma yani sildiğiniz metni sallayarak geri getirme özelliği ne yazık ki bulunmamaktadır. Sadece bir metin ya da normal mesaj gönderim alanında bu özelliği kullanabiliyorsunuz.

Eğer telefonunuzu dediğimiz alanlara geldiğinizde sağa sola salladığınız da bu bahsedilen alan gelmiyorsa buna çözüm işlemleri için güncellemeleri kontrol etmeniz gerekiyor. Güncellemeler sonrasında telefonunuzu kapatıp açarak deneme gerçekleştirmeniz halinde sorun kalmayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone geri alma özelliği nerede göremiyorum
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin