1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Tiktok bildirimleri ekrana gelmesin

Tiktok bildirimleri ekrana gelmesin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiktok bildirimleri ekrana gelmesin. Tik tok uygulamasında gelen tüm bildirimlerin ekrana gelmesinden rahatsızsanız eğer buna dur demek sizin elinizde.

Almış olduğumuz telefonlara indirilen uygulama sayısı arttıkça hafıza alanlarının da GB bağlantısı çok olan telefonlar tercih edilmektedir. Ülkemiz de hızlı şekilde yaygınlaşmaya başlayan tik tok uygulaması yeni getirdiği özellikle beraber kullanıcıların göz bebeği haline gelmektedir. Videoların ayrı boyut kazandığı platform alanında içeriklerin kendine özgü olması ise ayrı bir güzellik katmaktadır. Bu alanda bildirimlerin de telefonlarımıza geldiğini biliyoruz.

Push bildirimlerinin faal olması durumunda, tik tok ile ilgili güncel haberler, takipçiler, beğeni ya da yorum ile ilgili bildirimlerin sıklıkla geldiğini görebilirsiniz. Bazı uygulamalardaki bildirimlerin ana ekrana düşmesini istemeyebiliriz. Bu en tabi hakkınızdır. Yani uygulamayı gizli kullanıyor olabilir ya da gittiğiniz bir mekanda telefonu hep masada unutuyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda telefona ekran kilidi koyduktan sonra bildirim seçeneklerini kapalı hale getirmeniz halinde sorun ortadan kalkacaktır. İşlemlerimizin nereden hal olacağına ise birlikte kontrol edeceğiz.

Tik tok bildirimleri ekrana gelmesin

Tik tok bildirimi ekrana düşmesin, tik tok bildirimi ekranda çıkmasın, tik tok bildirimi telefon ana ekranına gelmemesi için ne yapmam gerekiyor, tik tok bildirimlerin telefon ekranına gelmesini istemiyorum, tik tok bildirimler ekranda gözükmesin. Yönünde istediğiniz işlemin bildirimleri kapatmadan devreye girmesi için neler gerekli buna bakacağız. Yani siz telefonun kilidini açtıktan sonra tik tok ibaresine bildirim geldiğini numaradan anlayabilmek istiyorsanız çözüm haberimizdedir.

Tik tok bildirimleri ekrana çıkmıyor

Android ve iphone telefonlarında ayrı ayrı olmak üzere bu ayarın nereden işleme koyulacağına birlikte bakacağız. Yapılacak ayarlarla birlikte bundan sonra tik tok uygulamasından size bildirim gönderilse bile ana ekrana düşmeyecektir.

İphone telefon kullanıcılar için yapılması gereken işlemler;

  • Sırasıyla; Ayarlar>Tik tok>Bildirimler>Kilitli ekran yazısını göreceksiniz. Buradaki tiki kaldırmanız durumunda artık tik tok bildirimleri ana ekrana düşmeyecektir.

Android telefon kullanıcılar için yapılması gereken işlemler;

  • Yine aynı şekilde sırasıyla; Ayarlar>Uygulamalar>Messenger>Bildirimleri göster alanını ayarladıktan sonra bundan sonra Android telefonunuzdan da bildirim almamaya başlayacaksınız.

Tik tok bildirimleri ekrana gelmesin isteyenler için yapmaları gereken ayarlardan kısaca bahsetmiş bulunuyoruz. Bu ayarları yaptıktan sonra tik tok hakkında farklı bir şey sormak istiyorsanız aşağıda yorum bölümünden bize sorabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tiktok bildirimleri ekrana gelmesin
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin