1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. iPhone büyüteç açma

iPhone büyüteç açma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone büyüteç açma nasıl yapılır? İphone telefonlarda var olan büyüteci kullanabilmeniz adına yapılan araştırmaları sizlere anlatacağız.

iOS 11 güncellemesiyle beraber iphone telefonlarına büyüteç özelliğinin geldiğini belirtebiliriz. Günümüz çağında akıllı telefonların artış göstermesiyle beraber etkileşimin farklı yöne çekildiğini belirtebiliriz. Çok farklı özellikleri içerisinde barındıran iphone telefonlarına gelen yeni güncellemelerle birlikte farklı özelliklerde dahil edilebilmektedir. Güncelleme işlemleri sırasında zaten getirilen yenilikler mevcut alanda sizlerle paylaşılmaktadır. Apple firmasının bu alanda önemli çalışmaların altına imzasını attığınız söyleyebiliriz. Fakat gelen birçok özelliği ise telefonu hiç kurcalamadığımız için bilemeyebiliyoruz. Bir alanı büyüteci açarak daha net görebilmenize imkan sağlayan bu ayardan yararlanabilmekte yine sizin elinizde olan bir işlemdir. O yüzden bizlerde iphone kullanıcıları için büyüteç özelliğinin aktif hale getirilerek nasıl kullanacağına ilişkin işlemleri yazı içerisinde paylaşımını yapacağız.

iphone büyüteç açmayı bulamıyorum
İphone büyüteci nereden açabilirim, iphone telefonumda büyüteci göremiyorum, iphone büyüteç için nereye girmem gerekiyor, iphone büyüteç kullanımını sağlayabilmem için açma ayarı hangi alanda, iphone büyüteç açmayı bulamıyorum. Yönünde araştırma içerisine giriş yaptığınızda araştırmalarınıza bizimde katkımız olsun diye ilgili yazımızı hazırlamış bulunuyoruz. Büyüteç aktif olan kullanıcılarda açılmadığını beyan etmektedir. Nasıl çalıştıracağınızı ilişkin bilgileri de aşağıda bulabileceksiniz.

iphone büyüteç etkinleştirme
İphone telefonunuzda büyütecin açılabilmesi için öncelikle telefonumuzun ‘’Ayarlar’’ alanına girişimizi gerçekleştiriyoruz. Beraberinde ‘’Genel’’ kısmına girdikten sonra gelen ekranda bulunan seçenekler üzerinden ‘’Erişilebilirlik’’ bölmesine giriş gerçekleştirelim.

Karşımıza gelen ekranda ‘’Büyüteç’’ kapalı ise onun üzerine tıkladıktan sonra tiki sağa doğru kaydırarak büyüteci aktif konuma getirebilirsiniz. Büyüteç açık hale geldikten sonra zaten bu ekranın hemen altında nasıl açılacağını sizlere belirtmektedir.

Büyüteci açtığınızda telefonun ana ekran düğmesine 3 kez bastıktan sonra büyüteç açılacaktır. Ardından büyüteçte görmek istediğiniz cismi kamerayı doğrulttuğunuzda ayarlarınızı tamamlamış olacaksınız. Sağlanan ayarlarla beraber bundan sonra sizler de iphone cihazlarınızda büyüteç özelliğinden yararlanabileceksiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone büyüteç açma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin