1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Instagram Yardım // Destek // Şikayet Hattı

Instagram Yardım // Destek // Şikayet Hattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bünyesinde barındırdığı filtre özelliği ile de dikkat çekmektedir. Tüm bunların yanı sıra; sevilen bu platformda çeşitli sorunlar da yaşanabilmektedir. Instagram uygulaması, yaşanan sorunlar karşısında kullanıcılarına yardım sağlamaktadır.

Uygulama kullanımında yaşanan çeşitli sorunlar, Sorun Bildir bölümünden belirtilmektedir. Ancak, Instagram ile iletişime geçme durumu mümkün olmamaktadır. Instagram sorun bildir butonu, profilde yer alan ayarlar menüsü aracılığıyla kullanılmaktadır. Ayarlar menüsüne tıklanmalı, sonrasında ise Yardım kısmı seçilmelidir. Yardım kısmında ise, 3 seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. Sorun Bildir
  2. Yardım Merkezi
  3. Gizlilik ve Güvenlik Yardımı

Instagram Canlı Destek Hizmeti

Instagram platformunda çeşitli sorunlar yaşanabilmektedir. Örneğin; bazı kullanıcılar Instagram hesaplarına giriş yapamamakta ya da hikaye paylaşamamaktadır. Bunun yanı sıra; fotoğraf ya da video yükleyememe, beğenememe gibi sorunlar da yaşanabilmektedir. Instagram’da sorun yaşayan kullanıcılar ise, Instagram canlı destek arayışına girebilmektedir. Birçok uygulama ve platformda bulunan canlı YARDIM, Instagram uygulamasında yer almamaktadır. Sorun bildirme işlemi, Instagram platformu üzerinden yapılmaktadır.

Instagram uygulaması kullanıcıları, herhangi bir telefon numarası ile yetkililere ulaşamamaktadır. Google üzerinden Instagram müşteri hizmetleri ücretsiz telefon numarası şeklinde aramalar yapan kullanıcılar da bulunmaktadır. Ancak, Instagram müşteri hizmetleri Türkiye telefon numarası gibi bir numara bulunmamaktadır. Hatta hiçbir ülke için böyle bir numara bulunmamaktadır. Bunun yerine, çeşitli sorunları iletebilmek amacıyla Instagram mail kullanılmaktadır. Bu mail, [email protected] şeklinde olmaktadır.

Destek Talebi

Instagram kullanıcıları, kendi hesapları veya başka kullanıcıların hesaplarıyla ilgili sorun yaşayabilmektedir. Bu durumda, Instagram’da bulunan sorun bildir butonuyla Instagram destek talebi oluşturabilirler. Bunun yanı sıra; Instagram destek isteği formu da oluşturulmalıdır. Bu formda şikayet konusuna göre çeşitli bilgilerin doldurulması istenmektedir. Adınız, soyadınız ve e-posta adresiniz gibi çeşitli bilgiler belirtilmelidir. Bunun yanı sıra; rahatsız olunan bir hesap spam ya da uygunsuz olarak şikayet edilebilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram Yardım // Destek // Şikayet Hattı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin