1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Instagram Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

Instagram Canlı Yayın Nasıl İzlenir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu özelliklerden birisi ise, canlı yayın özelliği olmaktadır. Bu sayede, birçok kullanıcı canlı yayınlar açabilmekte ya da canlı yayınları izleyebilmektedir. Canlı yayınlara erişim, Instagram’ın hikaye kısmından olmaktadır.

2016 yılında ortaya çıkan bu özellik, Live Videos olarak da bilinmektedir. Kullanıcılar, yaptıkları canlı yayınlara katılan kullanıcıları görebilme ve yorumları okuyabilme fırsatına sahiptir. Bu sayede, Instagram yayın yapanları görmek kolay olmaktadır. Ayrıca, çeşitli web sitelerde Instagram yayın izleme hilesi konusunda hizmetler verilmektedir.

Bilgisayarda Instagram Canlı Yayın Nasıl İzlenir?                                                 

Instagram canlı yayın özelliği, yalnızca telefondan değil; bilgisayar üzerinden de kullanılabilmektedir. Bu konuyu merak eden Instagram kullanıcıları, bilgisayardan Instagram yayın nasıl izlenir konusunu araştırmaktadır. Chrome tarayıcısı, bu konuda çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Chrome IG Story eklentisi sayesinde, Instagram canlı yayınları anonim olarak izlenmektedir. Ancak, bu eklentinin kullanılabilmesi için yayın yapan kullanıcının açık bir profile sahip olması gerekmektedir. Bu konu hakkında detaylı bilgi için ise, Instagram yayın izleme bilgisayar konuları araştırılmalıdır.

Chrome tarayıcısının sunduğu Chrome IG Story eklentisi, çeşitli adımlar sonucunda kullanılmaktadır. Bu adımlar şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. Chrome tarayıcısına Chrome IG Story eklentisi yüklenmelidir.
  2. Chrome tarayıcısından Instagram web sayfasına giriş yapılmalıdır.
  3. Bu adımlar sonrasında ise, Instagram web sayfasının hikaye kısmındaki canlı yayınlar anonim olarak izlenebilir. 

Instagram Yayını Kaydetme İşlemi

Instagram’da yapılan canlı yayınlar, bitiş aşamasında çeşitli seçenekler sunmaktadır. Canlı yayının üst kısmında yer alan kaydet seçeneği, yayının telefon galerisine otomatik şekilde indirilmesini sağlamaktadır. Böylece Instagram yayın arşivi oluşturulabilmektedir. Bu sayede, Instagram canlı sonradan nasıl izlenir sorunu çözülmektedir. Ayrıca, Instagram silinen  yayın konusu da oldukça önemlidir. Yayın sonunda paylaş butonuyla paylaşılan canlı yayınlar, 1 gün boyunca izlenebilmektedir. Bunun yanı sıra; Instagram canlı yayını yan çevirme için de Rotation Control uygulaması indirilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Instagram Canlı Yayın Nasıl İzlenir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin