1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Facebook Profilime Kim Baktı? Görmek İçin Yapılması Gerekenler

Facebook Profilime Kim Baktı? Görmek İçin Yapılması Gerekenler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook profilime kim baktı? Sosyal medya platformları son zamanlarda akıllı cihazların ve internetin yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte çok fazla kullanılmaya başlanmıştır. Bu tarz sosyal medya araçları artık günlük hayatın o kadar içinden ki 7’den 70’e herkes kullanmakta. Hal böyle olunca sosyal medya üzerinden takip edilenler kadar, karşıdan kimlerin hesabıma baktığı da merak edilmeye başlandı. Karşıdaki kişinin sizin profilinizde gezdiğini yani sizi stalk yaptığını görme son derece basit bir işlemdir.

Facebook Profiline Kimlerin Baktığını Görmek için Yapılacaklar

Facebook profilinize kimlerin özel olarak girip baktığını görmek mi istiyorsunuz? O zaman bunu görebilmek için şu yolları izleyebilirsiniz.

  1. Facebook profilinize kimlerin baktığını gösteren özel uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamaları indirdiğinizde çok basit bir şekilde kimlerin gizlice profilinizde dolaştığını görebilirsiniz. En çok kimlerin profilinize baktığını sırasıyla gösteren bu uygulamalar çoğu zaman ücretlidir. Deneme sürümü olarak 3 günlük, 7 günlük ya da farklı gün sayısı ile ücretsiz olarak kullanmanıza hak verebilirler. Fakat bu deneme süresi geçtikten sonra ücretini ödemeden bu tür uygulamaları kullanamazsınız. Üstelik bu uygulamaları kullanırken de özellikle reklamlardan çok bunalabilirsiniz.
  2. Facebook profilinize kimlerin baktığını kendi profiliniz içerisinden de çok basit bir şekilde öğrenebilirsiniz. Bunun için şu adımları uygulamanız gerekmektedir.
  • Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmalısınız.
  • Daha sonra kendi profilinizin üzerinde sağ tuşa tıklamalısınız.
  • Sağ tuşa bastığınızda bir takım seçenekler karşınıza çıkacak. Bu seçeneklerden sayfa kaynağını görüntüle sekmesine basmalısınız.
  • Çıkan sayfada CTRL + F tuşlarına basmalısınız. Bunun yeni yalnızca F3 tuşuna da basabilirsiniz.
  • Karşınıza bir arama çubuğu çıkacak. Bu kutucuğa Initialchatfriendslist yazmalısınız.
  • Karşınıza bir adres çıkacak bu adres çubuğuna https://www.facebook.com/ipadresi yazınız. İp adresi yazan kısma kendi ip adresiniz yazılmalıdır.
  • Bu işlemden sonra ise enter tuşuna basmalısınız.
  • Karşınıza sizin profilinize bakan kişiler listelenecektir. Bu liste ile sizi stalklayan yani profilinizde gizlice dolanan kişileri kolayca tespit edebilirsiniz.

Facebook profilinizde kimlerin baktığını görmek bu kadar basit bir işlemdir. Bunun için uygulamaları belirli ücretlerin ödenmesine gerek bulunmamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facebook Profilime Kim Baktı? Görmek İçin Yapılması Gerekenler
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin