1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Facebook Gece Modu (Karanlık Mod) Nasıl Yapılır?

Facebook Gece Modu (Karanlık Mod) Nasıl Yapılır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook Gece Modu Dünyada en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan facebook, getirdiği  yenilikler ve sürekli güncellemeler ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Facebook bu kez gece modu özelliği ile karşımıza geliyor.

Not: Facebook normalde bu mod desteği bulunmuyor. Sizlere ekstra yöntemleri anlatacağız.

Android – Kiwi Browser

1 milyarın üzerinde kullanıcısı bulunan facebook dark mode ile karşınızda, sürekli yenilikler ile güncel kalmayı başaran facebook gece modu özelliği ile kullanıcılarına benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Modu uygulama ile nasıl yapılır birlikte bakalım.

Adım 1. Google Play’a girelim ve Kiwi Browser uygulamasını indirelim.

Adım 2. Uygulamayı indikten sonra açalım. Direkt olarak sizi sayfaya yönlendirecektir.

Adım 3. Sayfa açıldıktan sonra sağ üstte 3 çizgiye basalım. Sayfayı aşağıya indirelim ve gece modunu işaretleyelim.

Adım 4. Son olarak Facebook’a girelim. Facebook Dark mode kullanabilirsiniz.

Adım 5. Facebook gece modunu uygulama ile bu şekilde dark mode de kullanabilirsiniz. Bizlerde denedik ve test ettik gerçekten karanlık mod da kullanmak bir başka oluyor. Umarız sizlerde seversiniz.

iOS – Brave Fast

iPhone, iPad ve Macbook kullanıcıları için modunu kullanmaları biraz daha zor olsa da yine bir uygulama ile kullanabiliyorlar. Brave Fast adlı bir App Store uygulamasını yükleyerek kullanabilirsiniz. Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz. Yine Uygulamanın ayarlarından Dark Modu bulup, facebook’ta karanlık modu kullanabilirsiniz.

Kullanan Kullanıcıların Fantastik Yorumları 

  • Bence geç kalınmış bir yenilik olsa gerek ama ben gece modu özelliğini kullanıyorum, uygulama sağ olsun, ayrıca gece modu özelliği facebook için müthiş bir şey.
  • Facebook da dark mode haber okuyanlar için birebir diyebilirim, uzun zamandır kullanıyorum hatta bazen gündüzde kullanıyorum böyle daha klas olduğunu düşünmekteyim, tabi uygulama ile kullanıyorum Facebook’un kendi içinde özel olarak fark mode uygulamasını geliştirmesi güzel bir durum olsa gerek.
  • Uygulamada kullandım ama pek sevmedim daha beter göz alıyor, normal kullanmak en iyisi özellik fazla bir şey katacağını düşünmüyorum, kiwi uygulaması ile denedim ama sevmedim galiba dark mode bana göre değil geçende Instagram dark mode denedim yine kullanmadım.
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facebook Gece Modu (Karanlık Mod) Nasıl Yapılır?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin