1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Facebook doğum günü hikayesini kapatma

Facebook doğum günü hikayesini kapatma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook doğum günü hikayesini kapatma. Facebook hikaye alanına doğum günüyle ilgili eklemelerin önüne geçebilmek için alınacak önlemleri paylaşacağız.

Facebook uygulamasına kayıt olunduğu sırada sizden doğum günü bilgilerinizi gün, ay, yıl olacak şekilde istemektedir. İstenilen bu bilgilerin hatalı ya da yanlış girilmesi sizlere ilerleyen zamanlarda sorun yaşatacaktır. Ne gibi bir sorun oluşturacak diye düşünebilirsiniz. Hesap içerisinde gezinti yaptığınız sırada sorun yaşamanız ya da giriş yapamama gibi durumlarda kimlik bilginizin ön yüzünü istemektedir. Dolayısıyla kendinize ait şahsi bir hesap olmasına dikkat etmektedir. Bunun da tek nedeni taklit hesapların önüne geçilmesidir. Özel günlerimizde bizleri sadece günlük hayattaki arkadaşlarımız değil sosyal medya hesaplarında arkadaş olduğumuz kişilerde kutlamaktadır. Doğum günümüz ise bizim için en önemli olduğumuz gündür. O yüzden gelen her tebrik mesajı bizleri mutlu etmektedir. Hikayelerin daha fazla kullanılmasıyla birlikte artık doğum günü mesajlarını arkadaşlarınız bu alana ekleyebilmektedir. Bundan memnun olmayanlar için özelliği pasif duruma getirebilmeniz için gerekenleri anlatacağız.

Facebook doğum günü hikayesini kapatma

Facebook doğum günü hikayesi gelmesin, facebook doğum günü hikayesini iptal etme, facebook doğum günüyle ilgili hikaye eklemesini istemiyorum, facebook hikayeme doğum günü mesajı eklenmesin, facebook doğum günü hikayesi eklenmesin. Hikaye özelliğinin tüm uygulamalarda faal şekilde kullanılırken Facebook hesaplarında kullanılmamasından dolayı bu alana daha fazla özellik getirilmiştir. Doğum günü hikayesi ise son gelen yeniliklerden bir tanesidir. Doğum günü gelen kullanıcıların tamamında bu özellik devreye girmiş durumdadır.

Facebook doğum günü hikayesi eklenmesin

Özellik hakkında merak edilenlerle birlikte bu alanı kapalı hale getirmenizle ilgili tüm bilgileri sizlere sunacağız. Doğum günü hikayesi facebook tarafından hikaye alanına otomatik olarak eklenmektedir. Daha sonrasında hikayenizde bunu gören kullanıcılar hikayenize ekleme yapmak isterse bu işlemleri kendileri sağlayabilecektir.

Gün içerisinde sürekli hikayenize ekleme yaptı bilgilerini almak ve bu alanda bir paylaşım görmek istemiyorsanız çözümle ilgili aşamaları aşağıdaki gibi sağlayabilirsiniz.

  • Facebook hesabınıza girdiğinizde doğum günüyle ilgili olan hikayeniz en başta yer alacaktır.
  • Oraya girdikten sonra aşağıda bulunan Ayarlar yazısına tıklıyoruz.
  • Doğum günü hikayen yazısının karşısındaki tik işaretlidir. Onu sola kaydırmanız halinde doğum günü hikayesini kapatmış olacaksınız.

Ayarları sağladığınız işlemlere birlikte Facebook doğum günü hikayesini kapatma çözüme kavuşturmuş olacaksınız. Takıldığınız yer olursa bize bildirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facebook doğum günü hikayesini kapatma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin