1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. iPhone galeri resimlerini toplu silme

iPhone galeri resimlerini toplu silme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

iPhone galeri resimlerini toplu silme. İphone fotoğraf silme işlemleriyle alakalı merak edilen toplu şekilde silme ayarlarını yazımız içerisinde paylaşacağız.

Günümüzde artık hafıza alanı fazla olan cihazlara rağbet daha fazladır. Telefonlarımıza indirdiğimiz uygulamalar ve bu uygulamalardan bizlere gönderilen resim ve videolar zamanlar yer kaplamaktadır. Gün içerisinde bizlerin çekmiş olduğumuz video ve resimlerle birlikte artık alan daha fazla kısalmaktadır. Zaman geçtikten sonra iphone telefonunuz sizlere saklama alanını dolmasıyla alakalı bilgi verebilir. Gelen bilgi doğrultusunda diler galeri alanındaki resimlerin bilgisayara aktarımını sağladıktan sonra silme işlemlerine başvurmaktayız. Telefonu yeni kullanıyorsanız eğer fotoğrafların toplu silinmesi için bir yöntemin olup olmadığını eminim araştırmışsınızdır. İşte bu araştırmalarınıza bizimde katkımız bulunsun diye konunun incelemesini sağlayarak sizlere görsel ve yazılı şekilde yazımızı hazırlamış bulunuyoruz.

iphone galeri resimlerini toplu silme

İphone resimleri toplu silme, iphone videoları toplu silme, iphone resimleri toplu silme var mı, iphone toplu resim silme nerede, iphone fotoğrafları toplu silemiyorum, iphone toplu resim silmeyi bulamıyorum, iphone toplu video silme bende çıkmıyor. Aldığımız ekran görüntüleri, çektiğimiz günlük resim ve videolarla beraber galeri alanı belli zaman sonra dolum noktasına ulaşacaktır. Bunların içerisinde gereksiz olanları alında silmediğiniz zaman ilerleyen zamanlarda sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

iphone videoları toplu silme

Örneğin en sık karşılaşılan problemlerden birisi de saklama alanı dolma uyarısıdır. Belli aşamadan sonra artık hiçbir işlem yapamaz hale geliyorsunuz. Resimlerin tek tek silinmesi ise hem zamanınızdan çalarken hem de can sıkan bir nokta haline gelmektedir.

  • Şimdi daha öncesinde hiç iphone kullanmadıysanız resimlerin toplu şekilde silinmesinin nereden gerçekleştiriyor olduğunu bilemeyebilirsiniz.
  • Ancak Apple gibi dünya devi bir sistemin üretimini sağladığı iphone telefonlarda toplu resim kaldırma özelliği muhakkak bulunmaktadır.
  • Galeri alanındaki resimlerin toplu şekilde silinebilmesi için galeri kısmına geliyoruz.
  • Fotoğrafların olduğu ekrana geldikten sonra sağ üst alanda Seç butonunu göreceksiniz.
  • Oraya tıklayıp fotoğrafların üzerine tıklayıp sağ alt bölümde bulunan çöp kutusuna tıklamanız halinde seçilen resimlerin tümü silinecektir.

iphone galeri resimlerini toplu silme ayarlarını yukarıdaki şekilde sağlayabilirsiniz. Beraberin de resimleriniz artık toplu şekilde silmeyi ilerleyen zamanlarda devreye koyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone galeri resimlerini toplu silme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin