1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma

Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma. Facebook hesabında gelen bildirimlerin hemen ulaşmasını istemiyorsanız detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Facebook uygulamasında geçirilen zaman dilimi diğer platformlara göre daha fazladır. Haber kaynağı alanında paylaşılan gönderilerin fazla olması gezintinin uzamasını sağlamaktadır. Aynı zamanda Watch özelliğinin gelişiyle birlikte kişiler bu alana girerek paylaşılan videoları izlemektedir. Videoların ebatları diğerlerine oranla daha fazla olması da geçirdiğimiz süreyi uzatmaya yetmektedir. Buna bağlı grupların, sayfaların olmasıyla beraber bu süre daha da uzuyor diyebiliriz. Sürenin uzamasındaki bir diğer faktör ise telefonumuza gelen anlık bildirimlerdir. Yani biri yorum yaptığında, beğeni sağladığında, paylaşım yapıldığında ve buna bağlı tüm işlemlerde gelen bildirimlerden dolayı Facebook’a girişimizi sağlıyoruz. Kullanıcıların bazıları hesaplarına gelen anlık bildirimlerin tamamını kapatmak istemektedir. Farklı olarak bazı alanlardan gelen anında bildirimlerini kapalı konuma getirebiliyorsunuz. Ayarların hangi yolları takip ederek yapacağımızı beraber inceleyeceğiz.

Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma

Facebook anında bildirimleri, facebook anında bildirimler nasıl kapatılır, facebook anlık bildirimleri istemiyorum, facebook yorum anlık bildirimini kapatma, facebook anında ilet kapanmıyor, facebook anında ileti kapatmak istiyorum. Yönünde iletilen tüm işlemlerinizin çözüm bulacağı yazımızda ayarlar sonrasında istediğinizi sağlamış olacaksınız. Anında ilet bildirimlerinin yeri güncellendiğinden ötürü kişiler bu alanı bulamadıkları için yapılması gereken müdahalelerin tamamını gözden geçireceğiz.

Facebook anlık bildirimler gelmesin

Anında ilet bildirimleri artık hikaye alanlarında da aktif bir şekilde kullanıma başlanmıştır. Takip ettiğiniz ya da paylaşımlarını beğenmiş olduklarınızın bildirimlerini anında ilet seçmeniz yeterlidir. Facebook üzerinde yapılan her türlü işlemlerle ilgili de bu işlemleri alabilmek mümkündür. Fakat gelmesinden rahatsızlık duyan kişiler anında ilet bildirimlerini kapatmak istemektedir.

  • Bildirimlerin kapatılabilmesi için telefonunuzdan hesabınıza giriş yapıyoruz.
  • Hesaba girdikten sonra sağ alt tarafta bulunan üst üste çizgili alana tıklıyoruz.
  • Ayarlar ve gizlilik alanına girdikten sonra Facebook’ta geçirdiğin süre bölümüne giriyoruz.
  • Bildirimleri yönet yazısının altındaki bölmeye tıklıyoruz.
  • Hangi bildirimleri alacaksın yazısının altındaki sekmelerden hangilerini almak istemiyorsanız üzerine gelip tıklamanız durumunda kapalı hale getirmek yeterlidir.

Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma ayarlarımızı yukarıdaki gibi işleme koymanız halinde hiçbir sorun kalmadan bitirmiş olacaksınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Facebook anında ilet bildirimlerini kapatma
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin