1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. 01:01 Saatinin Anlamı

01:01 Saatinin Anlamı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

01:01 Saatinin Anlamı ; Seni Çok Seviyor! Hoşlandığının kişinin sana da ilgi duyduğu çok açık ortada gün içinde senden başkasını düşünmediği de aşikar. Eşin olacak kişinin aklından tek geçirdiği şey sana ne kadar çok değer verip seni her şeyden çok sevdiği bir gerçek !

Karşındakinin bu ilgisini iyi değerlendirmeli ve karşılıksız bırakmamalısın. Yanı sıra bu durum senide en az onun kadar heyecanlandırıyorsa daha ne olsun? İyi bir ilişkinin ilk tohumları atıldı ve dolu dolu bir ilişki bizleri bekliyor diyebiliriz. Şimdiye kadar daha önce karşına çıkan veya hayatın yolunuzu kesiştirdiği insanların içinde senin hak ettiğin değeri verecek kıymetini bilecek en uygun kişi o! Bu da bir çeşit fal sayılır. Ne demişler fala inanma falsız da kalma. En doğru tabirleri sitemizden bulabilirsiniz.

Eğer 01:01 de denk geldiğiniz kişi aklındaki insan ise doğru kişi ile birliktesin ve daha önce yaşadığın travmalı ilişkileri benzemeyeceğinin ve yediğin kazıkların tekrar etmeyeceğinin sözünü sana verebiliriz. Karşındaki kişi birlikte çıktığınız bu macerada seni yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsin. Sürekli arkanda destekçin olacak kişi o!

Hayatının tek şansını kaybetmemek için elinden geleni yapmaya çalış, o kişi çok farklı ve diğerleri ile kıyaslanamayacak kadar senin için ideal birisi.

NOT : Aktardığımız bu içeriklerin hiçbir gerçekçiliği yoktur. Bir nevi fal gibi görebilirsiniz. Bu doğruluk payı ile bakarsanız daha uygun olacaktır.

Becerebilen insana göre sevmek çok güzeldir bir eylemdir. Tabii ki sevilmek de öyle. Ancak bunu yoğun duygular ile yaşayıp karşılık bulmak sevdiğin ile paylaşmak çok başka bir evredir.

Saat Anlamları Neyi İfade Eder

Eğer ki kadın iseniz seni seven bir erkek veyahut sana açılamasa da içten içe kendini yiyip bitiren birileri mutlaka vardır.

Bir şeyler hissetmek için saati sık sık kontrol etmeyi unutma bu senin en güzel aşk dolu cümleleri işitmen için yeterli olacaktır.

Saat Tabirleri

01:01 ‘de denk geldiysen meraklanıp telaş yapma! En doğru zamanda güzel anları yaşayacak ve seni seven, değerini bilen birisini mutlaka bulacaksın. Sadece bunun için bekle ve mutlu olmaya çalış. Şüphelendiğin yada endişe duyduğun bir kişi tarafından yakın zaman içine sinmese de bir şeyler duyabilirsin. Sen buna inan ve bir şans vermeyi dene mutlaka mutluluğa, huzura ulaşacaksın.

Açık konuşalım kimse haz etmediği kişiler ile bir gelecek plan yapmaz ve hayaller kurmaz.  Ancak muhtemeldir ki şuan seninle olan bir gelecek planı hayal ediyor ve bundan son derece haz alıyor. Sana olan hasretini dindiremiyor ve yanında olmak için elinden geleni yapıyor.

01:01 Saatinin Anlamı ve Yorumu

Şimdi gülme sırası sende bulduğun bu doğru insanın kalbi senin için çarpıyor sende ufaktan kendi kalp atışlarının sesini dinlemeye başlamalısın.  Karşılıklı birbirini için çarpan iki kalp yakın gelecekte güzel günlerin habercisidir.

O seni çok seviyor kalbi senin adın ile çarpıyor. Seninle birlikte vakit geçirmek ve seninle ilgili planladığı gelecek hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Birlikte gezip tozmak, yemek yiyip, tiyatroya gitmek… Bu aktiviteler senin kalbini hızlandıran kişi ile yapıldığında anlam kazanıyor ve farklı bir boyuta ulaşıyor. Nereden bilirsin ki belki bunlar evlilik arefesinin ilk tohumlarıdır.

Fal Yorumu

Bizim yorumumuzu soracak olursanız ortada çok sevilen bir kişi var. Elbette bu hayattaki en güzel duygulardan birisi. Herkes birisini kendisini karşılıksız sonsuz sevmesini ister ve o günü ip ile çeker. İşte senin için bu zaman geldi. Üstelik birde bu duygular karşılıklı ise değmesinler keyfine.

Artık sende mutluluğun tadını çıkarmalısın. Rüya ve fal tabiri gibi şeylere inanıyorsan, saat anlamları hepsinden daha kuvvetli bir yorum yapabilir senin hakkında. Huzur dolu günler kapını çalıyor tek yapman gereken kapıyı açmak ve onu güler yüz ile karşılamak. İnsanlar karşılıklı sevip sevildiği kişiler tarafından değer görmek, fedakarlık ister sadece onları düşünürler.  Onlar ile birlikte olan güzel hayaller kurarlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
01:01 Saatinin Anlamı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin