Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Nasıl Yapılır ?
  4. »
  5. Youtube Video İndirme! Nasıl İndirilir? İndirme Adımları?

Youtube Video İndirme! Nasıl İndirilir? İndirme Adımları?

Youtube video indirme konusunu siz değerli okurlarımız için derledik. İşte detaylar;

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
13 0

Youtube; İçerisinde birçok içerik bulunan ve her gün milyonlarca kişinin ziyaret ettiği sosyal medya platformu olan youtube, internet vasıtası ile kullanıcıların ulaştığı bir platformdur. Bu nedenle internetin olmadığı ortamlarda youtube kullanabilmek imkansızdır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için youtube videolarını akıllı cihazlarınıza indirebilirsiniz. Böylece indirdiğiniz videoları internetin olmadığı ortamlarda da rahatlıkla izleyebilirsiniz. Youtube videolarının nasıl indirildiğine dair detaylı anlatım haberimizde yer almaktadır

Youtube Video İndirme Adımları

Youtube videolarını akıllı cihazlara indirebilmek için şu adımların izlenmesi gerekmektedir.

  1. Youtube videoları indirebilmek için öncelikle Youtube Go indirilmesi gerekmektedir. Youtube üzerinden para kazanan birçok insan bulmaktadır. Bu insanlar parayı en çok izlenen reklam oranları sayesinde kazanmaktadır. Bu nedenle youtube reklamlarının izlenmesi için internet ortamında videoların izlenmesini desteklemektedir. Fakat indirebilmek ve reklamsız da izleyebilmek için ayrı bir uygulama bulunmaktadır. Bu uygulama android cihazlar için Google playstore, IOS işletim sistemli cihazlar için applestore aracılığı ile indirilebilmektedir. Youtube Go yüklü olan bir akıllı cihazda youtube üzerinden video izlenmesi sırasında indirme seçeneği sunulmaktadır. Bu seçenek ile videoyu akıllı cihaza indirebilirsiniz. İndirme işlemi sırasında kaliteyi standart, yüksek ya da düşük şekilde seçme imkanınız da bulunmaktadır.
  2. Tarayıcı vasıtası ile indirme yapabilen birçok uygulama bulunmaktadır. Ücretsiz bir şekilde tarayıcılara eklenti ekleyerek de bu işlemi tamamlayabilirsiniz.
  3. MozillaFirefox tarayıcısı da video indirmek için ideal yöntemlerden bir tanesidir. mozillaFirefox aracılığı ile youtube içerisine girdiğinizde, video açıldıktan sonra tarayıcının sağ üst köşesinde indirilebilen videolar aktif olmaktadır. Bu videolar aşağı ok simgesinden takip edilebilir.

Youtube Video İndirme Avantajları

Youtube video indirildiğinde özellikle internetsiz ortamda video izlenebilmektedir. Bu en büyük avantajıdır. Böylece hem internet paketinde azalma olmayacaktır, hem de internetin hızından kaynaklanabilecek sorunlar ortadan kalkacaktır. Ya da interneti kullanamayacağınız durumlarda, örneğin uçak yolculuklarında ya da internetin çekmediği yerlerde indirdiğiniz videoları dilediğiniz gibi izleyebilirsiniz. Akıllı cihazlarınızın her birine bu videoları bellek aracılığı ile aktarabilirsiniz. Dilerseniz televizyonda indirdiğiniz videoları daha büyük ekranda da izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir