1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. Youtube Kids Nedir ?

Youtube Kids Nedir ?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, çocukların dijital dünyada vakit geçirmeleri kaçınılmaz hale gelmiştir. Ancak dijital platformların çocuklar için tehlikeli olma riskleri de bulunmaktadır. Bu noktada, YouTube Kids çocuklar için güvenli ve eğlenceli bir video platformu olarak ön plana çıkmaktadır.

YouTube Kids, 2015 yılında YouTube tarafından çocuklar için özel olarak geliştirilen bir uygulamadır. Bu platform sayesinde çocuklar, ailelerinin rahatlıkla kontrol edebileceği, içeriklerine erişebilirler. YouTube Kids’in en büyük özelliği, içerik filtreleme ve denetim seçenekleridir. Bu sayede çocuklar, yaşlarına uygun olan, eğitici ve eğlendirici videolara erişim sağlayabilirler.

YouTube Kids’in kullanımı oldukça kolaydır. Çocuklar, renkli ve canlı tasarımlı arayüzü sayesinde, aradıkları içeriklere kolayca ulaşabilirler. Oyun, müzik, çizgi film, eğitim videoları gibi birçok farklı kategoride içerikler bulunmaktadır. Ayrıca, popüler çizgi film karakterlerinin ve oyunların kendi kanalları da mevcuttur. Bu sayede çocuklar, sevdikleri karakterlerin videolarını izleyebilir ve eğlenceli bir dünyaya adım atabilirler.

YouTube Kids’in filtreleme ve denetleme özellikleri, ailelerin çocuklarının izlemesini istemedikleri içerikleri engellemelerine olanak sağlar. Aileler, içerik sınırları belirleyebilir, belirli kanalları engelleyebilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Youtube Kids Nedir ?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin