1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Youtube Hesabı Nasıl Açılır? Hesap Açma İşlemleri

Youtube Hesabı Nasıl Açılır? Hesap Açma İşlemleri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Youtube hesabı nasıl açılır? Youtube son zamanların en popüler uygulamalarından bir tanesidir. 7’den 70’e herkes tarafından kullanılan bir platformdur. Youtube içeriklerini izlemek için giriş yapmaya gerek bulunmamaktadır. Fakat youtube içerisinde kanal açma, beğenilen youtuberları takip etme, takip edilen hesapların ne zaman hangi videoları yüklediklerinden haberdar olmak için youtube kaydolma ve oturum açma zorunludur. Youtube içerik izlemek, içerik yüklemek, kanal açmak, kayıt olmak için tamamen ücretsiz olan bir platformdur.

Youtube Hesap Açma İşlemleri

Youtube’da hesap açmak için 2 seçenek bulunmaktadır. Bu seçenekler şu şekilde sıralanmaktadır.

  1. Gmail ile giriş yapmak

Gmail hesabı olan herkes çok basit bir şekilde youtube hesabına da sahip olmaktadır. Bunun için youtube ana sayfasının sağ üst köşesinde bulunan oturum aç butonuna basmak gerekmektedir. oturum aç butonuna bastıktan sonra kayıtlı gmail hesabınız var ise onun bilgileri karşınıza çıkmaktadır. Eğer o cihazda kayıtlı gmail hesabınız yoksa da mail adresinizi ve şifre bilgilerinizi girerek hesap açabilirsiniz.

  1. Youtube’a üye olmak

Gmail hesabı olmayanlar ise youtube’a üye olmaktadır. Bu üyelik için yine bir gmail hesabı açmak gerekmektedir. Hesap oluştur butonuna basıldıktan sonra adımların gerçekleştirilmesi şarttır. Adımlar ise şu şekilde sıralanmaktadır.

  1. Hesap oluştura tıkladıktan sonra iki seçecek çıkmaktadır. Bunlardan biri kendim için biri işletmemi yönetmek içindir. Hangisi ile hesap yapmak istiyorsanız onunla devam etmeniz gerekmektedir.
  2. Kendim için seçeneğini işaretleyenler; ad, soyad, e-posta adres, şifre bilgilerini girdikten sonra ileri butonuna basmalıdır. İleri dedikten sonra da kayıt işlemine onay verilmesi gerekmektedir.
  3. İşletme hesabı ile devam etmek için de yine ad, soyad, e-posta adresi ve şifre bilgilerinin girilmesi gerekmektedir.

Youtube’a üye olduktan sonra kanal açabilir ve kanalınızda dilediğiniz içerikleri telif hakları çerçevesinde yükleyebilirsiniz. Ayrıca izlemekten mutlu olduğunuz youtuberların youtube kanallarını takip edebilir ve video paylaştıklarında bildirim gelmesini sağlayabilirsiniz. Youtube kanalı açtığınız zaman sürekli takip ettiğiniz içerikleri daha kolay izleme imkanı bulabilirsiniz. Youtube kanalı ile zamanla geniş kitlelere hitap edebilir ve bura üzerinden para da kazanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Youtube Hesabı Nasıl Açılır? Hesap Açma İşlemleri
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin