1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Nuri Mehmetbeyoğlu’ndan yaralanan askere geçmiş olsun ziyareti

Nuri Mehmetbeyoğlu’ndan yaralanan askere geçmiş olsun ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pençe-Kaplan Operasyonu’nda geçirdiği helikopter kazası sonucu yaralanan Uzman Erbaş İdris Acar’a, Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde halkın ve hudutlarımızın güvenliğini tehdit eden PKK ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirmek amacıyla Pençe-Kaplan Operasyonu gerçekleştiriliyor. Bu operasyonda Van’ın Erciş ilçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Erbaş İdris Acar, geçirdiği helikopter kazası sonucu yaralandı.

İlk müdahalesi Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan ve ameliyat olan Uzman Erbaş Acar, daha sonra Erciş’teki ailesinin yanına getirildi. Bir süredir evinde dinlenen İdris Acar’ı, Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ziyaret etti. Acar ile bir süre görüşen Kaymakam Mehmetbeyoğlu, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletimizin yiğit ve kahraman evlatlarının, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Biz kendileriyle gurur duyuyoruz. Rabbim inşallah bundan sonraki süreçte kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm neferlerine en ufak bir zeval vermesin. Başarılarını daim etsin” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Uzman Erbaş İdris Acar ise Kaymakamımız ve Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu’na teşekkürlerini iletti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nuri Mehmetbeyoğlu’ndan yaralanan askere geçmiş olsun ziyareti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin