1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Yöresel Ürünler Fuarı Açıldı

Van’da Yöresel Ürünler Fuarı Açıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anatolia Grup tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilere açtı. Van Expo Fuar ve Kongre Merkezindeki fuarın açılış kurdelesini Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez il protokolü ile birlikte kesti.

Burada konuşma yapan Vali Bilmez, mart ayının ticaret açısından Van’ın en hareketli ayı olması gerekirken; dünyada yaygın bir şekilde tehlike arz eden koronavirüsün İran’da da baş göstermesinden dolayı sınır kapılarının kapandığını ve bu nedenle mart ayının önceki yıllara göre ticaret açısından çok hareketli olmadığını söyledi.

Vali Bilmez konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İnşallah fuarımız hayırlı kazançlara vesile olur. Rabbim memleketimizin birliğini, beraberliğini, huzurunu daim eylesin, aşımızı, işimizi de bereketli kılsın. İnşallah burada stant açan esnafımız, bereketli bir şekilde umduğunu kazanarak buradan ayrılır. Ben bu anlamda burada stant açan tüm firmaları ve bu organizasyonu düzenleyenleri tebrik ediyor, fuarımızın hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sonrasında 81 ilden 50 firmanın stant açtığı ve 10 gün açık kalacak fuarı gezen Vali Bilmez, firma sahiplerinden yöresel ürünler hakkında bilgi aldı. Fuarda Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu da eşlik etti. (Haber Kaynağı: Van Valiliği)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da Yöresel Ürünler Fuarı Açıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin