1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da Muhteşem Funda Arar Konseri

Van’da Muhteşem Funda Arar Konseri

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Funda Arar, memleketi Van’da Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği konserle 20 bin kişiye coşkulu bir gece yaşattı.

Vanlı Funda Arar 20 Bin kişiyi coşturdu

Van Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen yaz konserlerinin ilkinde Funda Arar sahne aldı. Tarihi Van Kalesinde bulunan Kültür Parkta sahne alan Funda Arar Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Her yaştan müzikseverin katıldığı konserde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Arar’a coşkulu kalabalık ta eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat sahne performansı sergileyen Funda Arar, memleketi Van’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, organizasyonda emeği geçen Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Konseri sonuna kadar izleyen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı tarafından Funda Arar’a çiçek verdi.

Funda Arar Van Konseri
Funda Arar Van Konseri

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Funda Arar’ı baba ocağında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, alanı dolduran kalabalığa da teşekkür etti. Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, Van’ın artık kötü olaylarla değil, sanatla, kültürle anılmasını arzu ettiklerini ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini dile getirdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Van’da Muhteşem Funda Arar Konseri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir