1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Van’da deprem

Van’da deprem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van’a bağlı Saray ilçesinde saat 13:03 de 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre ilçelerden de hissedilen depremin hemen sonrasında Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden Arama ve Kurtarma ekipleri ivedi bir şekilde olay yerine sevk edildi.

İlerleyen saatlerde çevre illerden de Arama ve Kurtarma ekipleri olay yerine intikal etti. Yapılan incelemeler sonrasında herhangi bir can kaybının olmadığı tespit edildi. Bazı binalarda oluşan hasarların vatandaşlara zarar vermemesi için Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından gerekli önlemler alındı.

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde Van Valisi ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Sayın Mehmet Emin BİLMEZ başkanlığında kriz masası oluşturuldu, koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Daha sonra Vali BİLMEZ ve Van AFAD İl Müdürü Sayın Osman UÇAR’ın da aralarında bulunduğu heyet deprem bölgesinde çeşitli incelemelerde bulunarak , çalışmaları yerinde takip etti.

Bölgede  yaşamını sürdüren vatandaşlar için Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından Van AFAD Lojistik depodan gönderilen çadırların kurulumuna başlanıldı. Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde kurulan kriz masasında Vali Yardımcısı Sayın Turgut GÜLEN ve Vali Yardımcısı Sayın Mesut Ozan YILMAZ başkanlığında koordinasyon toplantısı gerçekleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Van’da deprem
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin