Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Van Haber
  4. »
  5. Mehmet Erdem’in Van Konseri Yıktı Geçti!

Mehmet Erdem’in Van Konseri Yıktı Geçti!

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
15 0

Mehmet Erdem Van Konseri Yıktı Geçti! Hayranları ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin düzenlediği konser kapsamında buluşan ünlü sanatçı Mehmet Erdem geceye damga vurdu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Rektör. Prof. Dr. Hamdullah ŞEVLİ  tarafınca düzenlenen bu etkinlikte popüler şarkıcı Mehmet Erdem konserine gelen öğrenciler gecenin geç saatlerine kadar çatlayana kadar eğlendi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlünün organizasyonunu üstlendiği ve Beden Eğitimi ve Sosyal Bilimler Fakültesi ( BESYO ) Spor salonunda gerçekleşen Mehmet Erdem konserine protokol ekibi olarak Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Sebaheddin Şevgin ve yoğun ilgi gösteren yüzlerce öğrenci katıldı. Mehmet Erdem konseri başlamadan önce Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rock Topluluğu sahne aldı. Rock toplululuğu ortamı ısıtarak söylediği şarkılarla öğrencileri coşturdu. Daha sonra sahneye çıkan ünlü şarkıcı Mehmet Erdem herkesi mest etti. Geceden geriye sadece güzel görüntüler ve mutlu anlar kaldı.

Sahneye çıktıktan sonra birbirinden kıymetli parçalar seslendiren Mehmet Erdem, öğrencilere final vaktine yaklaşırken keyifli anlar yaşattı. Ortalama 3 saat sahnede kalan ünlü sanatçı Mehmet Erdem, onu izlemeye gelen 4000 seyirciye çok keyifli anlar yaşattı.

Mehmet Erdem Van Konseri

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, konser bittikten sonra gerçekleştirdiği konuşmada, final sınavları evvelinde öğrencilere moral depolamaları amaçlı böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti. Bu tarz sanatsal etkinliklerin ve konserlerin devam edeceğinin müjdesini de veren Rektör Şevli,öğrencilere espri bir dil ile ” tek şartım yüksek not ona göre” dedi. Ve ünlü sanatçı Mehmet Erdem’e gerçekleştirdiği güzel konserden ötürü teşekkür ederek çiçek verdi.

Ülkemizin bir çok bunalımdan ve zorlu sıkıntılardan geçtiği bu dönemde halkımızın özellikle de gençlerimizin bu tarz kafa dağıtıcı ve motivasyon arttırıcı sanatsal aktivitelere ihtiyacı var. Örneğin dün gece birkaç saatliğine de olsa binlerce insan bütün dert ve sıkıntılarını unutarak sadece eğlendi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir