1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Bilmez şehit ailesini ziyaret

Vali Bilmez şehit ailesini ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran sınırındaki birliklere yaptığı bayramlaşma ziyaretleri esnasında şehit ailesini de unutmadı.

Vali Bilmez ve beraberindeki İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Çaldıran Kaymakamı Adem Can, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, 6. Hudut Tugay Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul ve İl Müftüsü Ömer Keskin’le sabah saatlerinde Çaldıran’ın Yaşkütük Mahallesinde şehit ailesiyle bir araya geldi.

Vali Bilmez ve beraberindekiler 1 Eylül 2016 tarihinde Tendürek Bölgesi’nde terörle mücadele sırasında şehit olan güvenlik korucusu Muzaffer Aladağ ve Mehmet Aladağ’ın ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Çaldıran İlçe Şehit ve Gazi Dernek Başkanı Abdurrahman Çınarağaç’tan şehitler hakkında bilgi alan Vali Bilmez, şehitlerin ailesine başsağlığı dilerek ruhlarına dua okudu.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Vali Bilmez, şehitlerin kanlarının yerde kalmadığını ve kalmayacağını güvenlik güçlerin teröre aman vermediğini söyledi. Ziyaret sırasında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilil Mehmet Emin Bilmez, dışarda kendisini bekleyen çocukların da bayramını kutlayıp fotoğraf çektirerek mahalleden ayrıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Bilmez şehit ailesini ziyaret
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir