1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Bilmez gençlerle buluştu

Vali Bilmez gençlerle buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Kalecik TOKİ’ de ikamet eden gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Beraberindeki Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ile gençlerle bir araya gelen Vali Bilmez, ilk olarak gençlerle tanıştı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez , daha sonra kendisini tanıtarak tecrübelerini anlattı.

Geleceği şekillendirmek için kararlı davranmanın önemine dikkat çeken Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez , “Van’lı gençlere, bize umut lazım, iş lazım, aş lazım. İnsanoğlunun özgür iradesiyle seçemeyeceği iki şey vardır. Bir cinsiyetimiz , ikincisi ise anne ve babası. İrade dışında olan bir şeyden dolayı herhangi bir kimseden üstün olmamız söz konusu değil. Her birimiz bir farklı yerlerden geldik. Allah, birimizi erkek, birimizi, kadın birimizi Türk, birimizi Kürt yaratmış. Coğrafya kaderdir ve o kaderde birleşmemiz gerekir. Bizler modern bir kent yaratmak için çaba göstereceğiz. Modern kent ve kentli olabilmek için şehirde toplumun huzurunun , güvenliğinin ve sağlığının korunması amacıyla konulmuş kurallara uymamız gerekir. Kurallarına uyarak en güzel mahalleyi, en güzel kenti yaratmak için çaba göstereceğiz” dedi.

Birlik ve beraberliğe dikkat çeken Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez , “Bir toplum için en önemli şey devlettir. Daha güçlü devlet yaratmak için çaba göstermemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. Gençler olarak ülkemiz ve dünyadaki gelişmeleri okumalı ve sorgulamalısınız. Bu kentin ve ülkemizin umudu sizlersiniz, hedeflerinizin peşinden koşun” şeklinde konuştu.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen program, gençlere kitap hediye edilmesi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Bilmez gençlerle buluştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir