1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Vali Bilmez Erciş’teki yatırımları inceledi

Vali Bilmez Erciş’teki yatırımları inceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez Erciş İlçesinde devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ile Erciş’e gelen Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i Erciş Kaymakamı ve Erciş Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu ve ilçe protokolü karşıladı.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ilk olarak Adnan Menderes Mahallesinde TOKİ tarafından yaptırılan 400 sosyal konut inşaat alanında incelemelerde bulundu. Proje ve inşaatın son durumu hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Vali Bilmez, buradan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğünün kentsel dönüşüm ikinci etap projesi ofis açılışını gerçekleştirdi.

İkinci etap projesi hakkında detaylı bilgi alan Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve beraberindeki heyet, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde ve ilçe bazında ise ilk olarak Erciş’te yapılması kararlaştırılan Millet Bahçesi proje alanına geçerek çalışmaların son durumunu inceledi.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ’in bir sonraki durağı, Kışla Mahallesi Yurt-Kur Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciş Ferdi Sporlar Merkezi olarak planlanan alan oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’tan bilgi alan Vali Bilmez, daha sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Erciş İşletme Fakültesi’ni ziyaret etti.

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Erciş programını Sahilkent Mahallesinde yaptırılan polis lojmanlarının inşaatını inceleyerek tamamladı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Vali Bilmez Erciş’teki yatırımları inceledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir