1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Sporculara masa tenisi ekipmanı dağıtımı yapıldı

Sporculara masa tenisi ekipmanı dağıtımı yapıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birevim, Beşeri ve İktisadi Kalkınma (BEKA) Derneği ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Vanlı sporculara törenle masa tenisi ekipmanı dağıtıldı.

Masa tenisi ekipman dağıtımı öncesi Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, BEKA Derneği Başkan Yardımcısı Emrah Çiftçi, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Masa Tenisi Antrenörü Mahmut Kurt ile birlikte Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret etti.

Vali Bilmez’e proje hakkında bilgi veren heyet, daha sonra masa tenisi ekipman dağıtım töreninin yapılacağı Tuşba Gençlik Merkezine geçti.

Buradaki törende konuşan Vali Bilmez, gençlerin hem ruhen hem de bedenen yarınlara iyi hazırlanması gerektiğini belirterek şöyle konuştu:

“Gençler bizim geleceğimiz. Bilgiyle donanırken, yeteneklerinin de geliştirilerek ortaya konulması gerekiyor. Şimdi bilgiden çok yeteneklerin fark attığı bir döneme giriyoruz. Yapılan bu katkıları gençlerimiz en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Bu şirketimizin bunun dışında da gençlerimize, öğrencilerimize, yeteneklerini geliştirmeleri için yardımcı olacağına inanıyorum. Bundan dolayı bu işe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Birevim, Bir Gelecek Genel Müdürü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay ise sosyal sorumluluğu önemsediklerini ifade ederek, “Başarıyı ve zamanı hızı kontrol eden sporcuları destekliyoruz. Spor, genç nüfusu fazla olan bir ülke için insanları iyi eğitebilmek adına önemli bir alan. 10’lu yaşlarda düzenli spor yapan çocuklar, spor kültürünü içselleştirdiği için diğer alanlarda başarılı oluyor. Sporun gelişime de büyük katkısı var. 10-20 yaş arası sporla ilgilenen çocuklar birçok kazanım elde ediyor. Daha disiplinli, daha sosyal oluyor, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor, zamanı iyi değerlendirmeyi öğreniyor. Birevim olarak bu amaçla; birçok branşta çok sayıda sporcu ve organizasyona sponsorluk desteği veriyoruz. Çünkü; spor insan hayatı için büyük önem arz ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, çocuklarla masa tenisi oynayarak sohbet etti.

Program Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in projeye katkı sunan ve proje yürütücülerine plaket vermesiyle son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sporculara masa tenisi ekipmanı dağıtımı yapıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin