1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Sercan SAKARYA’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sercan SAKARYA’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan SAKARYA’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Çatak Kaymakamı Sercan SAKARYA’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında;

“Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri haline getiren asil milletimizin, hiçbir güçlük karşısında boyun eğmediğini ve eğmeyeceğini bilen Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde giriştiği destansı mücadelenin ve kazandığı Büyük Zafer’in 100. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, Yüce Milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış şanlı bir zaferdir.

Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi ve bu vatan toprağını bize armağan eden milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için vatan müdafaasının söz konusu olduğu her noktada canını ortaya koyan Aziz Şehitlerimizi rahmet ve dua, Kahraman Gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum.

Yüce Milletimizin ve Şanlı Türk Ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi

 

 

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Sercan SAKARYA’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir