1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Sercan Sakarya’nın 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

Sercan Sakarya’nın 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’nın ” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlama Mesajı

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ifadesinin ışığında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve Milli Egemenliğimizin, bütün dünyaya ilan edilişinin 104. yıldönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Ezelden beri hür yaşayan Aziz Milletimiz, 104 yıl önce içerisinde bulunulan zor şartlara rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açmış; İstiklal Mücadelemizi başarıya ulaştırmış ve ebediyete kadar da hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı tüm çocuklara armağan etmiş; “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve istikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.” sözleriyle Cumhuriyetin gelecek nesillerine verdiği önemi vurgulamıştır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak; düşünen, kendine güvenen, donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak hepimizin ortak temennisi ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Birinci Meclisimizin tüm kahraman üyelerini ve Milli Mücadeleye emeği geçmiş olan herkesi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm Milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularla kutluyorum”.

Sercan Sakarya
Çatak Kaymakamı

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Sercan Sakarya’nın 23 Nisan Çocuk Bayramı Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir