Van Haber © 2019 - 2024 Tüm hakları saklıdır.

Van Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Nasıl Yapılır ?
  4. »
  5. Sahibinden İlan Nasıl Verilir? İlan Verme Adımları Nelerdir?

Sahibinden İlan Nasıl Verilir? İlan Verme Adımları Nelerdir?

Van Haber Van Haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

Sahibinden ilan nasıl verilir? Araç, emlak, yedek parça, ikinci el ürün gibi birçok şey sahibinden.com internet sitesinden üstelik ücretsiz olarak ilan verilerek satışa sunulmaktadır. Özellikle otomobil konusunda ülkemizde ilk bakılan web sitesi adreslerinden olan sahibinden için ilan vermek oldukça basittik. Kiralık, satılık ev ilanı vermek isteyenler, ikinci el ürününü bu platformdan ihtiyacı olan bir alıcıya satmak isteyenler sahibinden.com’a ilan vererek, ellerindeki kullanmadıkları ürünü satabilir.

Sahibinden İlan Verme Adımları

Sahibinden web sitesi ya da uygulamasına girerek ilan vermek son derece basit bir işlemdir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için aşağıdaki adımların gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

  1. Öncelikle sahibinden.com’a üye olmak gerekmektedir. Üye olmak için aşağıdaki bilgilerin doldurulması zorunludur.
    1. İsim
    2. Soy isim
    3. E-posta adresi
    4. Şifre
    5. Güvenlik kodu
    6. Kurumsal üyelikse bunlara ek olarak;
      • Cep telefonu
      • Faaliyet alanı
      • İşletme türü
      • Ticari unvan
      • İl
      • İlçe
      • Mahalle
      • Adres
      • Vergi dairesi
      • TC Kimlik no
      • Sabit telefon bilgileri girilmelidir.
  1. Üye girişi yaptıktan sonra İlan Ver butonuna basılması gerekmektedir.
  2. İlan ver butonundan sonra karşınıza ilan verilecek ürün için üst ve alt kategoriler gelmektedir. Ürün ya da hizmete en uygun üst ve alt başlıklar seçilmelidir. Başlıklar belirlendikten sonra devam et butonuna basılmalıdır.
  3. Devam et butonuna da bastıktan sonra artık ilan ile ilgili açıklamaları girmeye sıra gelmiştir. İlan ile ilgili şu bilgilerin girilmesi gerekmektedir.
    1. İlana bir başlık girilmesi gerekmektedir. Bu başlık alıcı olan kişiler tarafından dikkat çekici bir başlık olmalıdır. Başlık çoğu zaman ürüne girmek için belirleyici bir faktördür.
    2. Ürünün detaylı bilgileri ve fiyat bilgileri girilmelidir.
    3. İlanın fotoğrafları ve varsa videosu girilmelidir. Fotoğraflı ilanlar her zaman daha çok tıklanmaktadır.
  4. Bu işlemi de tamamladıktan sonra ilan verme işlemi tamamlanmaktadır. Yayına hazır olan ilan öncelikle editörler tarafından kontrol edilmektedir. Editörler İlan Verme Kuralları’na uygun olup olmadığını incelediği ilanın, yayına hazır olduğunu onaylayınca ilan yayınlanmış olur. Genel olarak onay işlemi 6 saat içerisinde tamamlanmaktadır.
  5. İlanın ön plana çıkabilmesi ve daha çok kişi tarafından görünebilmesi için ücret ödemesi de yapılabilmektedir. Fakat genel olarak ilan vermek sahibinden.com ’da ücretsiz bir işlemdir.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir