1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. Netflix Nedir? Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadardır? Üyelik İptal Etme

Netflix Nedir? Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadardır? Üyelik İptal Etme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Netflix nedir? Netflix film ve dizi yapıcılığı ve dağıtımcılığı hizmeti veren ABD çıkışlı bir dizi film izleme platformudur. Netflix ne demek diye soracak olursak: Belli ücretler karşılığında online olarak dizi ve film izlenebilecek platformdur. Reed Hastings Marc Randolph katkılarıyla 1997 yılında ABD’de kurulmuştur. Netflix tam olarak ne anlama geliyor diye bakacak olursak: Net İngilizcede internet anlamına gelir. Flix ise Amerika’da filmler anlamı taşıyan flicks kelimesinden gelmektedir.

Dilediğiniz sürelerde aylık olsun ya da yıllık olsun bir netflix üyelik almak istiyorsanız kaliteli netflix paketleri SadeceON sitesinde oldukça cazip ücretlerle satışta! Sitedeki kullanıcıların müşteri yorum ve değerlendirmelerini de inceleyerek titiz bir şekilde çalıştıklarını, sorunsuz hizmet sunduklarını görebilirsiniz.

Netflix üye olmak ne demek diye sorulacak olursa karşımıza üç farklı üye paketi çıkmaktadır. Kredi kartı ile üye olunduğunda ilk ay ücretsiz hizmet vermektedir. İlk ay bitmeden iptal edilebilme hakkı da vermektedir. Üç üyelik paketinin ücretlerine bakacak olursak:

Netflix Üyelik Ücretleri

  1. Paket ücreti 17.99 TL olarak gözükmektedir. Sadece bir ekranda standart çözünürlükte izlenebilir. Videolar sadece bir tablete veya telefona indirilebilir.
  2. Paket 29.99 TL olarak gözükmektedir. Aynı anda 2 tane cihazdan izlenebilir. Filmler veya diziler HD olarak izlenebilir Videoları 2 farklı cihaza indirilebilir ve izlenebilir.
  3. Paket 41.99 TL olarak gözükmektedir. Aynı anda dört farklı cihazdan izlenebilir. Filmler veya diziler HD veya Ultra HD izlenebilir. Videoları farklı 4 cihaza indirilebilir izlenebilir.

Tüm paketlerde Netflix bütün dizi filmleri kullanıcıların hizmetine sunar. HD izleme ve Ultra HD izleme seçenekleri kullanılan cihazın özelliklerine göre kullanılabilir. Çocukların yetişkinlerin izleyebilmesi için ayrı hesap oluşturma ihtimali de bulunmaktadır.

Netflix Nedir? Netflix Televizyondan Nasıl İzlenir?

Netflix uygulaması artık çoğu akıllı televizyonlarda bulunmaktadır. Bu sayede kolay bir şekilde internet bağlantısı ile uygulamaya erişim sağlayabilmektesiniz. Netflix için abone bilgilerinizi girdikten sonra dilediğiniz dizi ve filmi izlemeye başlayabilirsiniz. Full HD ve 4K çözünürlükleri ile birlikte dizi film izlemek, televizyon sayesinde ayrı bir zevke yol açacaktır.

Netflix Üyelik İptal Etme

Netflix iptal ne anlama geliyor kullanıcıların sık sorduğu sorular içerisindedir. Netflix hesabını iptal etmek için yayın planlarına girip hesap sayfanızdan üyeliği iptal et butonuna basarak kolaylıkla iptal edebilirsiniz. Netflix’de taahhüt bulunmamaktadır. Kullanıcı istediği zaman üyeliğini iptal etme hakkına sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Netflix Nedir? Netflix Üyelik Ücretleri Ne Kadardır? Üyelik İptal Etme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin