1. Haberler
  2. Nasıl Yapılır ?
  3. Mouse (Fare) İmleci Nasıl Değişir?

Mouse (Fare) İmleci Nasıl Değişir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mouse ya da diğer adıyla fare, bir bilgisayar için en önemli parçalardan olmaktadır. Mouse ya da fare imleci ise, farenin nerede olduğunu göstermeye yarayan bir simgedir. Bu işlevinin yanı sıra; estetik olarak göze hitap etmektedir. Genel olarak, bilgisayar kullanıcılarının alışmış olduğu imleç ok şeklinde olmaktadır. Ancak, imleci değiştirmek mümkündür.

Fare imleci çeşitleri, İnternet üzerinde bulunan çeşitli web sitelerinde erişime sunulmaktadır. Farklı imleç çeşitlerine merak duyan birçok kullanıcı, fare imleçleri 2018 şeklinde aramalar yapmaktaydı. Günümüzde ise, güncel olması bakımından fare imleçleri 2019 şeklinde aramalar yapılmaktadır. Bu aramalar sonucunda, web sitelerinde bulunan fare imleci indir butonları kullanılmaktadır. Böylece, farklı renk ve çeşitte imleçlerle estetik görüntü oluşmaktadır.

Mouse imleci, farklı renk ve boyutlarda kullanılabilmektedir. Bazı bilgisayar kullanıcıları ise, kırmızı renkli mouse imleçlerine ilgi duymaktadır. Bu nedenle kırmızı mouse imleci şeklinde aramalar yapılmalıdır. Erişilen çeşitli web sitelerindeki kırmızı mouse imleci eklentileri, kullanıcıların kırmızı imleç beklentisini karşılamaktadır.

Windows 7 İşletim Sisteminde Fare İmleci Değiştirme

Bazı bilgisayar kullanıcıları, Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarları kullanmaktadır. Fare imleci değiştirme işlemi ise, bu işletim sisteminde de uygulanabilmektedir. Fare imleci değiştirme windows 7 indir butonu da çeşitli web sitelerinde bulunmaktadır.

Windows 7 işletim sistemine ek olarak; Windows 8 ve Windows 10 gibi sistemlerde de fare imleci değiştirilmektedir. Web sitelerinde bulunan eklentilerin yanı sıra; Denetim Masası üzerinden de imleç değiştirme yapılmaktadır. Bu işlemin aşamaları şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. Denetim Masası açılmalı ve Fare seçilmelidir.
  2. Fare penceresinden İşaretçiler kısmı seçilmelidir.
  3. İstenilen işaretçi tıklanabilmektedir.

 Havalı ve Rainbow Fare İmleci

Havalı fare ya da mouse imleçleri, birçok kullanıcının dikkatini çekmektedir.  Havalı fare imleci, farklı kategori, renk ve boyutlarda tasarlanmaktadır. Farklı kategorilerdeki havalı mouse ya da fare imleçleri, havalı mouse imleci indir başlıklı web sitelerinden indirilmektedir. Kullanıcıların dikkatini çeken diğer bir fare imleci ise, rainbow fare imleci olmaktadır. Bu imleç, gökkuşağına ait renklerle tasarlanmakta ve kullanıma sunulmaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mouse (Fare) İmleci Nasıl Değişir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin