1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Kaymakam Sakarya’dan 6 Şubat Depremi Mesajı

Kaymakam Sakarya’dan 6 Şubat Depremi Mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya’dan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Milletçe en kara gecelerimizden birini yaşadığımız, derin bir şekilde sarsıldığımız ve acı kayıplar verdiğimiz 6 Şubat 2023 depreminin üzerinden bir yıl geçti.
6 Şubat depremi, ülkemizin bir deprem ülkesi olduğu gerçeğini çok acı bir şekilde hatırlatmıştır. Asrın felaketi olarak adlandırılan ve ülkemizin yaşadığı en büyük afetlerden olan depremde, on binlerce insanımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış ve evsiz kalmıştır. Geçen bir yılın ardından ne kayıplarımızı unuttuk ne de acılarımız azaldı.
Ülkemiz dünyanın en aktif deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer almaktadır. Bu nedenle geçmişte acı kayıplar vermemize neden olan depremlerin, gelecekte de meydana gelmesi kaçınılmaz bir durumdur. Bu nedenle önemli olan ise depreme hazırlıklı olabilmek ve depremle yaşayabilmeyi öğrenmektir. Geçmişte yaşanan bu büyük acıdan ders çıkararak bilgi, birikim ve teknolojinin imkânlarını kullanarak gerekli tedbirleri alacağız. Halkımızın can ve mal güvenliğini gözeterek başta deprem olmak üzere doğal afetlere karşı gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz. Böyle acıları tekrar yaşamamak için vatandaşlarımızla bir bütün halinde depreme hazırlıklı olacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; 6 Şubat Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.
Sercan SAKARYA
Çatak Kaymakamı
0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
Kaymakam Sakarya’dan 6 Şubat Depremi Mesajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir