1. Haberler
  2. Van Haber
  3. İpekyolu ADEM yıl sonu sergisi

İpekyolu ADEM yıl sonu sergisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Van Valisi Ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, İpekyolu Kaymakamlığı Aile Destek Merkezleri (ADEM) yıl sonu sergisine katıldı.

Şişli Öğretmenevi bahçesindeki serginin açılış kurdelesini eşi Meral Bilmez ve katılımcılarla birlikte kesen  Van Valisi Ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, sergiyi gezerek, ürünler hakkında bilgi aldı.

İpekyolu Kaymakamlığı bünyesindeki ADEM’lerde kursiyerlerin yaptığı ürünlerin tanıtıldığı yıl sonu sergi açılışında konuşan  Van Valisi Ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ADEM’lerdeki kurslarda göz nuru ve el emeğiyle üretilen ürünlerin kıymetli olduğunu söyledi.

ADEM bünyesinde 18 farklı kursta emek veren kursiyerlere başarılar dileyen  Van Valisi Ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, kurslarda görev alan, kurslara katılan, destek veren herkese teşekkür etti.

Düzenlenen Sergi Programına  Van Valisi Ve Van Büyükşehir Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez’in yanı sıra Van Vali Yardımcıları Ömer Faruk Canpolat, Yavuz Arslan, Adem Balkanlıoğlu, İpekyolu Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Van İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Bekmez’in eşi Bilgin Bekmez ile çok sayıda davetli katıldı.

0
bay_ld_m
Bayıldım
0
mutlu
Mutlu
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
İpekyolu ADEM yıl sonu sergisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir