1. Haberler
  2. Van Haber
  3. İnstagram test nedir?

İnstagram test nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

instagram test nedir nasıl yapılır olmuyor. İnstagram hikaye alanına getirilen test özelliğinin ne işe yaradığına ilişkin tüm detayların bilgilerini aktaracağız.

İnstagram yeniliklerini sürekli hesaplara dahil etmektedir. İnstagram’da hikaye alanı oldukça sevilen bir yer olmuştur. Artık kullanıcılar video ve resim paylaşımları genel olarak hikayelerinde paylaşım yapmaktadır. Hal böyle olunca da hikaye bölümüne getirilen yeniliklerinde artışı sağlanmıştır. Yine aynı şekilde soru sorma özelliği, saat ekleme ve buna bağlı bir çok özellik hikaye alanına getirilmiştir. Şimdi iste test özelliğinin hesaplara dahil edilme işlemleri yapılmıştır. Uygulama içerisinde hikaye alanına gelen bu özellik çoktan kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Merak ettiğiniz soruları şıklar halinde paylaşımını sağlayarak testi faal hale getirebiliyorsunuz. Özellik hesaplara yeni dahil edildiği için bazı kullanıcılar hangi alanda bu özelliğin yapılacağını bilememektedir. Araştırmalarımızın tüm detaylarını yazımızda bulabileceksiniz.

instagram test nedir nasıl yapılır olmuyor

İnstagram test, instagram test nasıl yapılır, instagram test yapma, instagram test yapamıyorum, instagram test olmuyor, instagram test özelliği, instagram test kullanımı, instagram hikayede test nasıl paylaşabilirim. Yeni gelen özelliği hesabınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilmek için yapacağınız ayarları gözden geçirerek işlem aşamalarını ise sizlere adım adım paylaşımını gerçekleştireceğiz.

instagram test yapma

İnstagram uygulamasına giriş yaptıktan sonra hikaye alanına girişimizi gerçekleştiriyoruz. Öncelikle yapmak istediğiniz teste geri planda bir resim eklemek istiyorsanız bu resmin eklemesini gerçekleştirelim.

  • Sonrasında hikayeyi paylaşmadan önce yukarıda güler yüzlü dikdörtgen şeklinde bir buton göreceksiniz.
  • Oraya tıkladığınız andan itibaren karşımıza gelecek olan ekranda ‘’Test’’ yazısını göreceksiniz. Üst alana test sorusunu sorarak alt kısımlardaki rakamlı bölümlere de şıklarınızı koyabilirsiniz.
  • Daha sonrasında her şey hazır olduğunda ileri demeniz durumunda ayarlarınızı tamamlayabileceksiniz.
  • Paylaşım esnasında herhangi bir sorunun yaşanmaması gerekiyor. Olurda herhangi bir problem yaşarsanız bunu bize yorum alanından belirtmeniz yeterlidir.
  • Olurda test özelliğinin devreye girmesi ile ilgili bir sorun meydana gelirse uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemesini gerçekleştirelim.

Arka planda çalışan uygulamalar varsa o uygulamaların kapatılmasını sağlayarak yeniden deneme sağlamanız da fayda bulunmaktadır. Yine farklı alanda sorunlarınızın olması halinde bizlere bunu belirtebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnstagram test nedir?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin