1. Haberler
  2. Nedir ?
  3. İnstagram spamlandım hesabım silinir mi

İnstagram spamlandım hesabım silinir mi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

instagram spamlandım hesabım silinir mi. Sürekli spam yiyen bir hesabınız varsa hesabınız kapanır mı? Bu sorunun cevabı yazımızda yer almaktadır.

İnstagram hesabında fenomen biriyseniz ya da yaptığınız paylaşımlara yorum ve beğeni fazla alıyorsanız hesabınız belli bir aşamadan sonra onaylanmaktadır. Yani mavi tik alarak artık instagramın bir nevi koruması altına giriyorsunuz. Lakin aynı şekilde spam alma durumu çoğalmasıyla birlikte bunun önüne geçebilmek için yeni paylaşımlar yaparak yorum ve beğeni atılması istenilmektedir. Nedeni ise hesabın spamlık bir durumun olmadığını ve faal bir şekilde paylaşım yapılarak takipçilerin beğenip yorum yaptığı bir hesap olduğunu instagrama kanıtlamaktır. Ancak siz eğer farklı bir hesap açtıysanız ve başkasının adına resimler kullanıyorsanız bu durumda hesap belli kişiler tarafından spamlanması halinde kapatılması çokta geç olmayacaktır. Bazen de kendimize eski hesabımızın şifre bilgilerini bilmediğimizden ötürü bu hesabın kapatılmasını isteriz. Spamlama ile beraber kapatılma işlemleri devreye girmektedir. Kaç spam sonrasında hesap kapanır, spamla hesap silinir mi sorusunun yanıtı haberimizde.

instagram spamlandım hesabım silinir mi

instagram hesabım spam aldı kapanır mı, instagram spam yiyen hesap kapanır mı, instagram kaç sapma sonrasında hesabım kapatılır, instagram hesabım sürekli spam yerse kapanma ihtimali nedir, instagram spam alan hesap. Hesaplarımızda normal kendi kişisel bilgilerimizi paylaşmamız halinde herhangi bir kapanmaya gitmeyeceğini bilmenizi isteriz. Fakat gerçek hesabınızda yine de çok fazla spama uğramanız halinde önüne geçebilmek için yorum ve beğeni yapılmasını isteyebilirsiniz.

instagram hesabım spam yiyor kapanır mı

İnstagram üzerine yapılan 2-3 spam hesabın kapanmasına etken değildir. Ama başka kullanıcının adına dair hesap açıp onun görsellerini paylaşmanız halinde tek bir spamla ya da tek bir şikayetle dahi hesap kapatılmaktadır. Bilgisayardan boş bir sayfa açarak;

  • Adres satırı alanına ‘’https://help.instagram.com/contact/1681792605481224’’ yazdıktan sonra entera tıkladığınızda karşınıza şantaj, mahrem görüntüler ve mahrem görüntüleri yayınlama adı altında bir form gelir.
  • Form üzerinden hesap şikayet edilmesi halinde inceleme sonucunda hesap kapatılır.
  • Haricinde siz eski bir hesabınızı taklit hesap olarak şikayette bulunabilirsiniz. Kaç spam sonrasında hesabın kapatılacağı ise tam olarak belli değildir. Yani bunun için belirli bir şikayetin olması gerektiğine dair veri bulunmamaktadır.

Spam sayısı az olunca hesap öyle hemen kapanmaz. Ve spamın önüne geçebilmek için de beğeni ve yorum isteyerek hesabın kapatılmasını engelleyebildiğinizi de paylaşmakta fayda bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İnstagram spamlandım hesabım silinir mi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin