1. Haberler
  2. Van Haber
  3. instagram giriş hareketleri kayboldu yok

instagram giriş hareketleri kayboldu yok

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

instagram giriş hareketleri kayboldu yok. Hesapta var olan bu özelliğin kaybolma nedenini ve nereye gittiğine dair detayları yazı içerisinde bulabilirsiniz.

Tüm sosyal medya hesaplarında değişen yerlerin olduğunu söyleyebiliriz. Bazı uygulamalarda yerler değiştirildikten sonra birkaç araştırmayla birlikte özelliğin nereye gittiğini görebilirsiniz. Bazen de hesaplarda engel ya da kısıtlama aldığımız da yeni gelen güncelleme bizim hesaplarımıza dahil edilmemektedir. Kısıtlama bittikten sonra özelliğin hesaba dahil edildiğini söyleyebiliriz. İnstagram hesabına ise eklenen giriş hareketleri bölmesine ara ara girip bakan kişi sayısının fazla olduğunu belirtebiliriz. Bu özellik herkes için çok kullanan bir özellik olduğundan dolayı yerinin değiştirilmesi durumunda ister istemez anlık panik yaşanabilmektedir. Acaba sürekli baktığımdan dolayı kısıtlamaya mı gitti diye de düşünebilirsiniz. Ama unuttuğunuz tek şey instagramın kendisini sürekli yenilmesidir. Sırf bundan dolayı bazı ayarların yerleri değiştirilebilmektedir. Fakat diğer özelliklerin fazla kullanılmasıyla ortaya gelen bir kısıtlama da sorun yaşamanıza neden verebilmektedir. Tüm ayrıntıları yazı içerisinde bulup çözümü bulabileceksiniz.

instagram giriş hareketleri kayboldu yok

İnstagram giriş hareketleri benim hesabımda görünmüyor, instagram giriş hareketleri nereye gitti, instagram ne zaman giriş yapıldığını gördüğüm yeri bulamıyorum, instagram giriş hareketlerini bulamıyorum, instagram giriş yapılan yer bende gözükmüyor. İnstagram hesaplarında yaşanan sorunlarla ilgili merak ettiklerinizi bulabilmeniz için yazılarımızı hazırlamaya tüm hızımızla devam etmekteyiz. Giriş hareketleri kısmında oluşan sorunun giderilebilmesi için gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

instagram giriş hareketleri gözükmüyor

Giriş hareketlerini instagram uygulamasında olduğu gibi Facebook hesaplarında da bulabilirsiniz. Telefonunuzun konum bilgilerinde hata olmaması durumunda bu alan hep doğru yeri gösterecektir. Ancak sizde yanlış yeri gösteriyorsa bu durumda giriş yapılan tarihi baz almanız da fayda var. O tarihte nerede olduğunuzu düşündüğünüzde eğer o zamanda orayı gösteriyorsa bu durumda konum yanlıştır.

  • Giriş hareketlerinin yeri gelen güncelleme ile birlikte güvenlik alanına getirilmiştir.
  • Güvenlik alanı ise uygulama içerisinde Ayarlar kısmına girerek görebileceğiniz yerdedir.
  • Ayarlar kısmında girdiğiniz de bu alanda giriş hareketleri diye yazının karşınıza gelmesi gereklidir.
  • Alan sizde gözükmüyorsa telefonunuzda bulunan instagram uygulamasını güncelleyebilirsiniz.
  • Güncellemene sonunda hesaptaki yer değişikliğe uğramış olması gereklidir.
  • Siz de böyle bir durum olmadıysa farklı bir cihazdan hesaba girelim.
  • Yine sorun giderilmiyorsa sorun bildir alanından sorunu instagram yetkililerine bildirmeniz halinde durum kendileri tarafından incelemeye alınarak sizlere bilgi gönderilecektir.

instagram giriş hareketleri kayboldu yok diyenlere özel yazımız umarım sizler için faydalı olmuştur. Bu aşama da sizlerin de eklemek istediği bir yer varsa bunu yorumdan iletebileceğinizi unutmayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
instagram giriş hareketleri kayboldu yok
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin