1. Haberler
  2. Van Haber
  3. Gürpınar Belediyesi sel bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor

Gürpınar Belediyesi sel bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gürpınar’da geçtiğimiz günlerde etkili olan yağış sonrası birçok mahallede sel meydana geldi. Yaşanan selin ardından harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 18 mahallede çalışma yürüterek vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçti.

Hasankoç Mezrasında sel alanında incelemelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, selden dolayı zararların giderilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Görev ve sorumluluk alanında etkin bir mücadele gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tanış, “Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden selin tahribatını ortadan kaldırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sürecin yaşandığı ilk andan itibaren kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugünde Hasankoç mezramızı ziyaret ederek mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Kısa süre içerisinde tüm mahallelerimizde selin yaratmış olduğu tahribatı ortadan kaldıracağız” ifadeleri kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gürpınar Belediyesi sel bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin